Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 504)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 504)
Ahoj. Podal jsem prostřednictvím své banky žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate a nyní čekám na výsledek.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před měsícem
Ahoj. Děkuji. Rozhodl jsem se podat žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate, protože jsem s nimi nemohl problém vyřešit přímo. Na mé pokusy o kontaktování nereagovali, takže jsem neměl jinou možnost.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Ahoj. Xpate ti taky nereaguje? Proto jsi se rozhodl/a podat žádost o vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Zlato
před měsícem
Ahoj všichni. Už se vám někdo podařilo úspěšně získat vrácení peněz od Walleta? Ocenil bych, kdybyste se podělili o své zkušenosti.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Loo76
Zlato
Loo76
před měsícem
Ahoj. Stále čekám na odpověď od Walleta, ale upřímně řečeno, nemám velké naděje.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Ahoj. Z mé zkušenosti je Xpate velmi obtížné vypořádat se s ním. Platby, které jsem provedl, byly zpracovány pro hazardní webové stránky, o kterých se domnívám, že fungují nelegálně, a já jsem si nemohl vybrat své výhry. Měl někdo podobnou zkušenost?
Automaticky přeloženo:
DjumK
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Ahoj. Doufám, že ti všechno dobře dopadne. Podal jsi žádost o vrácení peněz u Xpate nebo Walleto?
Taky bych zaplatil/a, kdyby doporučení bylo úspěšné!
Automaticky přeloženo:
mausm
Romeo87
Stříbro
Romeo87
před měsícem
Ahoj, psal jsem ti už před časem, Alxen zpracovává Impaya. Už jsi je kontaktoval?
Automaticky přeloženo:
Hubbabbubba
mausm
Stříbro
mausm
před měsícem
Impaya je k ničemu, stojí za několika obchodníky, ale ignorují všechny e-maily.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
mausm
Diamant
mausm
před měsícem
Všechno je ignorováno!
Automaticky přeloženo:
Tant
Wanderlust
Bronz
Wanderlust
před měsícem
Dobře, děkuji.
Automaticky přeloženo:
Elisabeteva
peny2971
Stříbro
peny2971
před měsícem
Vxt = VIXATRIX LIMITED
Automaticky přeloženo:
Sjdndjdmcfjfjrjdnc
Bronz
před měsícem
Ahoj všichni, jsem tu nový a strávil jsem pár hodin zkoumáním tohoto vlákna.
Po použití Rolletta mám několik obchodníků, jejichž jména se mi na tomto fóru nedaří najít. Nevíte někdo nějaké kontaktní údaje, abych se s nimi mohl spojit, než podám reklamaci u banky? Díky všem.
DALŠÍ
COMMUTECH.NINJA
SPH WLT
DALŠÍ
Nxrast
Pix*avontshop
PARFÉM SPLITWELLNET
Automaticky přeloženo:
keejan
Lisa2
Platina
Lisa2
před měsícem
Řekli mi, abych zadal žádost o vrácení peněz bankovním převodem.
Automaticky přeloženo:
keejan
DjumK
Platina
DjumK
před měsícem
Ano, udělal jsem to, Xpate mi to vlastně poradil a použil jsem to i jako důkaz.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Platina
před měsícem
Byl s těmito někdo úspěšný?
Euflopqi
Terrvers
Trvers
Hupeiwe
Floxyhealth
Webmosac
Na zdraví, s těmihle jsem neměl vůbec žádnou radost.
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Romeo87
Platina
Romeo87
před měsícem
Od mnoha z těchto prodejců jsem dostal vrácené peníze, když jsem zboží vrátil do banky. Všechno za digitální zboží, které nebylo doručeno.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před měsícem
Kontaktoval už někdo někdy Yapily a dostal peníze zpět?