Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 505)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 505)
Ahoj. Z mých zkušeností Xpate obvykle nereaguje. Když ano, často řeknou, že platbu nemohou najít. To je moje zkušenost s nimi.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před měsícem
Ahoj. To je pravda. Moje banka potvrdila, že platba byla zpracována přes Xpate.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
keejan
Zlato
keejan
před měsícem
Ahoj. Díky! Teď už budu vědět, kde se Xpate používá pro platby.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před měsícem
Dobrý den. Jak vaše banka reagovala na vaši žádost o vrácení peněz? Dali vám nějak najevo, zda si myslí, že máte dobrou šanci spor vyhrát?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Zlato
DjumK
před měsícem
Ahoj. Prošel jsem si téměř stejnou situací. Vyhrál jsem v online kasinu, požádal o výběr a poté mi byl účet zablokován. Teď se snažím získat své peníze zpět, protože platby byly zpracovány přes Xpate.
Automaticky přeloženo:
billi85
keejan
Stříbro
keejan
před měsícem
Ahoj. Díky. Jak to jde s vrácením peněz? Podařilo se už někomu vrátit peníze?
Automaticky přeloženo:
billi85
keejan
Stříbro
keejan
před měsícem
Ahoj. Měl jsem platby s popisem TREOFGM, takže to vypadá, že je zpracoval Xpate. Díky za informaci!
Automaticky přeloženo:
voodoo4
billi85
Stříbro
billi85
před měsícem
Dobrý den. Pokud vaše banka správně odeslala žádost o vrácení peněz a vy jste situaci jasně a úplně popsali, máte dobrou šanci na vrácení peněz. Může to však nějakou dobu trvat. Podle mého názoru bude pro Xpate obtížné úspěšně napadnout vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Lisa2
Stříbro
Lisa2
před měsícem
Ahoj. Moje banka již podala žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate. Řekli mi, že je velká šance na úspěšný výsledek. Teď už jen musím čekat až 45 dní na rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. Z mé zkušenosti se Xpate často snaží napadnout storna plateb s dokumenty, které považuji za zavádějící nebo nepřesné. Pokud jste si svým případem jisti, držte se svého příběhu a předložte své bance všechny podpůrné dokumenty.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Org1991
Diamant
Org1991
před měsícem
Jak rychle ruší? Byly vám schváleny nějaké výběry? Při zrušení uvádějí důvod?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Alfred_ANTONYAN21
Platina
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Mám teď další kontakt propojený s Xpate, takže se na to budu dívat.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Org1991
Diamant
Org1991
před měsícem
Taky jsem pro ně vytvořil diskusní fórum, protože by bylo fajn slyšet názory ostatních 🙂
Automaticky přeloženo:
keejan
billi85
Platina
billi85
před měsícem
S potěšením, to je 100% XPate
Automaticky přeloženo:
keejan
billi85
Platina
billi85
před měsícem
Už jsem dostal pár vrácených peněz prostřednictvím chargebacků, vypadá to dobře!
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Alfred_ANTONYAN21
Diamant
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Hej! Zpracovaly se ti vůbec nějaké výběry z GTspins.com?
děkuji! 🙂
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před měsícem
Má někdo zkušenosti s Yapily? Nabízejí vrácení peněz? Díky.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Anonymized1181
Platina
Anonymized1181
před měsícem
Nechci být hrubý, ale jsem si jistý, že spousta lidí v tomto vlákně se zotavuje ze závislosti na hazardních hrách. Nemohl byste si chat o kasinu nechat jinde v fóru?
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před měsícem
Žádný strach. Udělám to, právě jsem viděl pár hráčů, kteří tam hráli, a chtěl jsem získat jejich informace, protože vidí, že mi neplatí.