Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 505)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 505)
Ahoj. Prošel jsem si téměř stejnou situací. Vyhrál jsem v online kasinu, požádal o výběr a poté mi byl účet zablokován. Teď se snažím získat své peníze zpět, protože platby byly zpracovány přes Xpate.
Dobrý den. Pokud vaše banka správně odeslala žádost o vrácení peněz a vy jste situaci jasně a úplně popsali, máte dobrou šanci na vrácení peněz. Může to však nějakou dobu trvat. Podle mého názoru bude pro Xpate obtížné úspěšně napadnout vrácení peněz.
Ahoj. Moje banka již podala žádost o vrácení peněz vůči společnosti Xpate. Řekli mi, že je velká šance na úspěšný výsledek. Teď už jen musím čekat až 45 dní na rozhodnutí.
Dobrý den. Z mé zkušenosti se Xpate často snaží napadnout storna plateb s dokumenty, které považuji za zavádějící nebo nepřesné. Pokud jste si svým případem jisti, držte se svého příběhu a předložte své bance všechny podpůrné dokumenty.