Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 548)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 548)
Děkuji. Mám asi 30 obchodníků, na které nemám kontaktní informace, ale myslím, že když je vystopuji, budu se moci lépe soustředit.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Zlato
před hodinou
Ahoj. Také se snažím najít nějaké informace o těchto obchodních popisech:
KREZON
HAVGRE
TREVIK
MOLQER
ZENTRA
Setkal se s nimi už někdo? Mohl by některý z nich být zpracován programem Xpate?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Jcraig17
Zlato
Jcraig17
před hodinou
30 obchodníků je docela dlouhý seznam. Pokud chcete, napište některé z těch, se kterými máte největší potíže. Možná některé z nich poznám ze svých vlastních transakcí.
Tak jsem se dozvěděl o tom, že MSP, Scudot a Playtwin jsou v mém případě propojeny s Xpate.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Lisa2
Platina
Lisa2
před hodinou
Nevím. Walletto mi vrátili peníze za Cpto a shledal jsem je velmi rychlými. Momentálně u nich mám žádost o data, takže až dorazí, uvidím, jestli mám další.
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před hodinou
Ahoj. Nakonec se mi podařilo spojit se s HURTED, protože jsem s nimi měl více než 20 transakcí. Vrátili mi ale peníze pouze za 4 z těchto transakcí.
Poté jsem ohledně zbývajících plateb kontaktoval Walleto, ale mou stížnost ignorovali. V tuto chvíli tedy připravím prostřednictvím své banky žádost o vrácení peněz za transakce, které nebyly vráceny.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před hodinou
Ahoj. Podařilo se mi získat zpět část peněz, ale ne všechny. Za transakce, které nebyly vráceny, jsem podal u své banky žádost o vrácení peněz a čekám na výsledek.
Mimochodem, má někdo nějaké informace o těchto obchodních popisech?
NERQIT
FALDRO
KERTAV
WEXLON
GREMVI
Viděl je už někdo? Zajímalo by mě, jestli by některé z nich mohly být spojeny s Xpate.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před hodinou
Ahoj. Nějaké novinky od té doby? Podařilo se ti získat peníze od Xpate zpět, nebo stále čekáš?
Máte nějaké novinky ohledně IVYPAY ohledně plateb kryptonimem?
any update on IVYPAY for you for kryptonim payments?
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Bohužel ne. Odpověděl jsem na jejich poslední e-mail a čekám na jejich další výmluvu. Nebo mlčení!!
Automaticky přeloženo:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před hodinou
Mám o dvou z nich nějaké informace.
Pro ORENZA jsem použil/a [email protected] a pro TRAMIQ to bylo [email protected] Reagovali poměrně pomalu, ale možná by stálo za to je nejdříve kontaktovat, protože byste mohli alespoň část peněz získat zpět přímo.
V mém případě byly tyto platby propojeny s Xpate. Pokud musíte jednat přímo s Xpate, může to trvat dlouho. Pokud to obchodníci nevyřeší, zvážil bych spíše podání žádosti o vrácení peněz u banky, než čekání donekonečna.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
DjumK
Stříbro
DjumK
před hodinou
Děkuji. Mohl byste mi prosím sdělit e-mailovou adresu, kterou jste použil/a pro kontakt s HURTED?
Myslím, že vrácení platby by nakonec mohla být rychlejší varianta. Walleto často reaguje velmi dlouho a v některých případech společnost vůbec žádné peníze nevrací. Nechci čekat příliš dlouho a riskovat, že zmeškám lhůtu pro vrácení platby.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Lisa2
Zlato
Lisa2
před hodinou
Dostali jste nakonec peníze zpět? Jaký je kontakt na XPATE? Mám Scudot a docela dost jich u nich? Asi 9 plateb, myslím, že kolem 700 liber.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Lisa2
Zlato
Lisa2
před hodinou
a jak jsi zjistil/a, že byly zpracovány přes XPate?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Stříbro
před hodinou
Poznává někdo některá z těchto jmen z výpisů z kreditních karet?
ZEVARO
BRONIQ
KELVAN
TORMEX
NAVRIL
FENQIS
DREVAL
PONTER
SALVEX
MERQON
Mám pod těmito jmény několik transakcí a sotva můžu najít informace o tom, kdo za nimi skutečně stojí. Začínám si říkat, jestli některé z těchto plateb nezpracovala společnost Walleto.
Měl už někdo s některým z těchto poskytovatelů domluvu?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Lisa2
Zlato
Lisa2
před hodinou
Playt, mám jich taky pár
Automaticky přeloženo:
voodoo4
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před hodinou
Dobrý den, existují nějaké informace o tom, kdo je kupujícím?
Nemáte náhodou někdo kontaktní údaje na tyto prodejce?
Tchtxt
Meta vklad
Global Stride Ltd.
Eaf
E-mailová adresa nebo webová stránka by se opravdu hodily, protože bych je nejdříve rád kontaktoval přímo.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Jcraig17
Zlato
Jcraig17
před hodinou
[email protected]ácení peněz docela rychlé, bude upřesněno. Můžu vám poslat šablonu, pokud chcete.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
voodoo4
Zlato
voodoo4
před hodinou
Našel jsem globální krok, ale zatím žádnou odpověď. [email protected]