Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 545)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 545)
Tohle je jiný swipe, kámo. ČNB odebrala licenci Swipezu, takže je zavřeli. Teď už nevím, jak se můžu dočkat vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Platina
XkBoii
před 2 hodinami
Jo, Briqpay je koupil.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
JosieRosie46
Platina
JosieRosie46
před hodinou
Ahoj Josie,
Asi před 10 dny jsem poslal e-mail společnosti Delados ohledně skupiny 3 obchodníků, kteří jsou, myslím, k nim přidruženi. Co jste jim poslali, jestli se prosím ptám? Odpověděli vám hned?
Automaticky přeloženo:
LP2710
Elliee36
Zlato
Elliee36
před hodinou
Kontaktní informace na Fluxpay a Mifinity by mohly být docela snadné najít online, požádejte o pomoc s hledáním jakoukoli umělou inteligenci, hodně štěstí!
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před 38 minutami
Myslím, že máš pravdu, kámo, můj se odrazil a Briqpay koupil ten Swipez v roce 2022. Jsem na tom stejně jako ty.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 34 minutami
Jste si jistý? Briqpay koupil v roce 2022 společnost s názvem Swipez. Myslím, že je to úplně jiná společnost. Doména swipez.eu byla spojena s poskytovatelem platebních služeb Draph Solutions sro. Česká národní banka oficiálně odebrala společnosti licenci k provozování platebních služeb v malém rozsahu, toto rozhodnutí nabylo právní moci 3. ledna 2026.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 34 minutami
jací obchodníci s nimi jsou 🙂
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Buttyboii28
Zlato
Buttyboii28
před 33 minutami
Co myslíte, můžeme s tím dělat? Téměř 4 tisíce pro mě a kdybych to viděl dřív, mohli mi vrátit peníze. Vraceli mi peníze až do doby, než zavřeli 🙁
Automaticky přeloženo:
Sarah222
UserJ0193
Stříbro
UserJ0193
před 30 minutami
CNPCTO mi vrátil peníze přes Walletto 1. července, takže museli nedávno ukončit spolupráci.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Platina
XkBoii
před 9 minutami
Máš pravdu, promiň kámo.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Platina
XkBoii
před 8 minutami
Skillz click. Na mých třech zatím nic nepotvrzeno, ale myslím, že jedním z nich je skplayclick.