Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 546)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 546)
Ano, bylo to přes kontaktování Walletto. Také jsem u nich měl VLTX, ale řekli mi, že s nimi už neobchodují. Čekám na DSAR (který je shodou okolností dnes!), abych zjistil, s jakými dalšími obchodníky bych u nich mohl mít obchod.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Sarah222
Zlato
Sarah222
před 6 hodinami
Požádal jsem o DSAR od asi 15 společností, zatímco jsem se snažil získat zpět tyto peníze, a ani jedna nereagovala. Začíná mě to štvát. Hodně štěstí!! Doufám, že odpoví. Mám čekající zprávu ohledně BIN 402569, ke kterému mám přiřazeno 28 různých obchodníků a stovky transakcí. Ať už je to kterákoli banka, je evidentně spolupachatelkou, jinak proč by je všichni tito obchodníci s praním transakcí využívali?
Automaticky přeloženo:
Sarah222
XkBoii
Stříbro
XkBoii
před 4 hodinami
Zdá se, že je to banka v Rumunsku.
DSARy jsem zadával teprve poslední měsíc. Mobilum mi včera (s denním zpožděním) odpověděli s nějakou trapnou výmluvou „jsme jen zpracovatel", abychom nic neposkytli. Tak jsem se na ně vrátil. A stále čekám na Walletto. Technicky vzato mají čas do konce dneška…
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Sarah222
Zlato
Sarah222
před 2 hodinami
Je to vlastně vtip. Tito podvodníci se nestarají o žádné platné zákony. Když je jedna nevyhnutelně uzavřena, stále mají stovky dalších falešných obchodů, přes které se dá prát špinavé peníze. Mimochodem, Ivypay mi už měsíc neodpověděl. Od vyplnění formuláře už je to přes 15 pracovních dnů a nic. Je divné, jak některým vracejí peníze, ale jiné ignorují.
Vrácení peněz do 3 dnů bez otázek, pošlete e-mail a dostanete peníze
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Ramu50000
Zlato
Ramu50000
před 2 hodinami
Už jsem dostal vrácené peníze od ExinGeno a polovinu Rogue zpět (o druhou jsem požádal, ale zatím nic), ale použil jsem outpost@roguekit pro ně. co je Pinkerton?