Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 540)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 540)
Poslali snad e-mail, že chtějí 48 hodin, než budou kontaktovat naši banku? V této lhůtě jsem od nich stále nic neslyšel, tak by mě zajímalo, jestli mě někdo nepodvádí. Díky.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
JosieRosie46
před hodinou
Poslali snad e-mail, že chtějí 48 hodin, než budou kontaktovat naši banku? V této lhůtě jsem od nich stále nic neslyšel, tak by mě zajímalo, jestli mě někdo nepodvádí. Díky.
Hey did they send an email stating they wanted 48hours before contacting our bank? I have still not heard from them within this timescale so wondering if I am being fobbed off. Thanks
Automaticky přeloženo:
před 42 minutami
Odpovězte jim pomocí chatu GPT. Sate, prosím, potvrďte mou žádost o vrácení peněz, než půjdu do banky a provedu chargeback. Chargeback bude proti vám a vašemu zpracovateli.