Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 540)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 540)
Děkuji. Doufám, že se vám také podaří, používejte toto fórum, je to skvělá podpora.
Automaticky přeloženo:
Sarah222
XkBoii
Zlato
XkBoii
před měsícem
Moje Rvora jsou celkem čtyřmístné. Nejdříve odpověděli s žádostí o potvrzení transakcí, které jsem odeslal. Pak ztichli. To si teda představte.
Automaticky přeloženo:
rn786
Bronz
před měsícem
Ahoj všichni,
Měl někdo štěstí s vrácením čisté ztráty od DonBet, 1Red (kteří mi stále posílají propagační nabídky, i když jsem se sám vyloučil) a Goldenbet (Santeda)? Napsal jsem jim všem e-mail, ale od DonBet jsem dostal odmítnutí. Na jejich odmítnutí jsem odpověděl, ale jen mě zajímalo, jestli měl někdo štěstí, ocenil bych jakoukoli radu. Stále čekám na odpovědi od těch dalších dvou!
Díky!
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Danixxx
před 6 měsíci
Kupodivu to odmítli, a pak jsem to o pár měsíců později zkusil znovu na své jiné e-mailové adrese a oni mi vrátili peníze, pokaždé jsem použil stejnou šablonu, takže bůh ví.
Weirdly they refused then a couple months later i tried again on my other email address and they refunded , used the same template both times so god knows
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Ahoj Dani, jakou šablonu jsi prosím použila pro wert? Mohla bys sem dát ten e-mail x
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 4 týdny
Barclays oficiálně zamítli mé žádosti o chargeback a formální stížnost na to, jak s případem chargeback naložili. Takže si myslím, že nemám šanci jít přes banku. Je to opravdu demotivující a opravdu mám chuť to teď vzdát. Jedna kreditní karta mě dostala do prodlení za porušení podmínek hazardem. A další mi také úplně odmítla vyžádat chargeback. Revolut mi vůbec nepomáhá. Zamítli chargebacky a PSR odsunuli spory o platby, přestože rozhodnutí trvalo téměř 40 pracovních dnů.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Sarah222
Diamant
Sarah222
před 4 týdny
Hodně štěstí. Která banka za tyto platby uplatnila nárok na zpětné zúčtování a co jste jim na to řekli a jaké důkazy jste poskytli?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Snowyhill84
Diamant
Snowyhill84
před 4 týdny
V tomto chatu nemůžu najít žádné kontaktní informace na exingeno. Má někdo nějaké informace?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před 4 týdny
Dostali jste od Cardaqu vrácené peníze? Pokud ano, jak se jmenovali obchodníci?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Wanderlust
Diamant
Wanderlust
před 4 týdny
Z jaké banky, kamaráde? A co přesně jsi bance řekl/a, abys získal/a zpětnou platbu? Prosím, popiš to co nejpodrobněji, pokud máš čas 🙂. Mám opravdu problém s bankami, které dokonce zvažují iniciování zpětné platby, a to i po formální stížnosti a přezkoumání.
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Platina
XkBoii
před 4 týdny
V tomto chatu nemůžu najít žádné kontaktní informace na exingeno. Má někdo nějaké informace?
can’t find any contact info for exingeno in this chat. does anyone have the information?
Zdá se, že o nich nemůžu najít žádné informace. Ví někdo, kdo jsou nebo s jakým platebním operátorem by mohli být propojeni?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
johnmaddisonn1
Platina
johnmaddisonn1
před 4 týdny
Díky. Napsal(a) jsem e-mail FASTVEROVI na adresu [email protected] , ale stále jsem nedostal odpověď. Kontaktoval jsem také Xpate, ale tam je to stejné – zatím žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Platina
Alfred_ANTONYAN21
před 4 týdny
Díky. Nemáte náhodou e-mailovou adresu nebo jiné kontaktní údaje na TERFAST? Chtěl jsem se nejdříve pokusit kontaktovat přímo obchodníka, než půjdu na Xpate.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Zlato
před 4 týdny
Ahoj. Setkal se někdo s některým z těchto obchodních popisů?
VELTRON – Varšava
NEXRIP – Londýn
KERDIO – Tallinn
FASMON – Edinburgh
RIVPAY – Varšava
Nemohu o nich najít moc informací. Nevíte někdo, kdo by mohl tyto platby zpracovávat?
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 4 týdny
Ahoj. Platbu HURTED zpracovává Walleto. Doporučuji ale nejprve kontaktovat HURTED přímo na adrese [email protected] Možná se vám podaří od nich dostat odpověď, než budete kontaktovat Walleto.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
před 4 týdny
Ahoj. Našel jsem e-mailovou adresu pro FERDCS: [email protected] Momentálně jsem s nimi v kontaktu, takže se pokusím problém vyřešit přímo, než se s ním budu dále zabývat.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 4 týdny
Ahoj. Podařilo se mi najít něco, co vypadá jako kontaktní e-mail pro GUHRTE, ale zatím se mi nepodařilo ověřit, zda je pravý. Poslal jsem jim zprávu a čekám, jestli mi odpoví. Pokud dostanu odpověď nebo se mi podaří potvrdit kontaktní údaje, zveřejním zde aktualizaci.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Zlato
před 4 týdny
Dobrý den. Snažím se zjistit ID některých prodejců:
RAVNEX
POLVÍK
DEXARO
MERTIQ
Slyšel už někdo o těchto jménech nebo ví, kdo by mohl spravovat jejich platby?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
před 4 týdny
Dobrý den. Děkuji. Odpověděl vám HURTED z této e-mailové adresy? Zkoušel jsem je kontaktovat, ale zatím jsem nedostal odpověď. Myslím, že příště kontaktuji Walleto.
Automaticky přeloženo:
billi85
Stříbro
před 4 týdny
Ahoj všichni, tohle je spíš hádanka, ale poznává někdo tato jména z jejich výpovědí?
MIVORA
JENTIQ
CALDRO
WEXNAR
Už jsem si to trochu zapátral, ale nemůžu zjistit, kdo za tím stojí. Snažím se hlavně zjistit, jestli jsou propojení s Xpate nebo Walleto.