Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 541)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 541)
Dobrý den. Děkuji. Odpověděl vám HURTED z této e-mailové adresy? Zkoušel jsem je kontaktovat, ale zatím jsem nedostal odpověď. Myslím, že příště kontaktuji Walleto.
Automaticky přeloženo:
billi85
Stříbro
před hodinou
Ahoj všichni, tohle je spíš hádanka, ale poznává někdo tato jména z jejich výpovědí?
MIVORA
JENTIQ
CALDRO
WEXNAR
Už jsem si to trochu zapátral, ale nemůžu zjistit, kdo za tím stojí. Snažím se hlavně zjistit, jestli jsou propojení s Xpate nebo Walleto.
Automaticky přeloženo:
billi85
DjumK
Stříbro
DjumK
před hodinou
Ahoj. Stále čekám na rozhodnutí v mém případě. Jak se vám daří? Dostal/a jste už nějaké peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
billi85
DjumK
Stříbro
DjumK
před hodinou
Také jsem jim poslal e-mail na tuto adresu, ale zatím jsem nedostal odpověď.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
před hodinou
Procházím si své staré transakce a našel jsem toto:
SELVIK / ORENZA / TRAMIQ / BELNOR / VEXADI
Než začnu kontaktovat svou banku ohledně každého z nich jednotlivě, setkal se s některým z nich někdo z vás? I e-mailová adresa nebo název zpracovatele by pomohly.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před hodinou
Už jsou nějaké výsledky? Vrátil vám Xpate peníze, nebo stále čekáte na rozhodnutí?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před hodinou
Ahoj. Má někdo kontaktní údaje na DTVLT, například e-mailovou adresu nebo webové stránky? Rád bych se pokusil kontaktovat přímo obchodníka, než podám žádost o vrácení peněz ohledně transakcí přes Walleto.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Stříbro
před hodinou
Ví někdo něco o PREFIO, LUNVAR nebo KASTENQ?
Obdržel jsem několik plateb kartou s těmito jmény. Moje banka mi moc nepomohla, když jsem se zeptal, kdo skuteční obchodníci jsou.