Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 542)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 542)
Je mi líto, že to slyším. Doufám, že zase najdeš svou sílu.
a doufáme, že najdeme idioty, jak získat SegoPay
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 4 týdny
poslal(a) jsem ti e-mail
Automaticky přeloženo:
XkBoii
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před 4 týdny
Je to pro břečťan/kryptonim? Pokud ano, můžete mi to prosím taky přeposlat? E-mail je [email protected] Jejich vlastní 15denní lhůta je zítra a zatím jsem nic neslyšel, takže pokud nic nepošlou, pošlu vám někoho, s čím mi můžete pomoct.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Someone.Else
Diamant
Someone.Else
před 4 týdny
Moc děkuji, kámo. Použiju to. Tyhle transakce jsou staré asi 250 dní, ale myslíš, že to bude v pořádku? Spadá Dsolpay taky pod Swipez?
Rozumím. Ráno to pošlu, zrovna připravuji miminko do postele, takže je to dneska trochu hektické. Smažte to z chatu, ať vám nikdo náhodou nedostane e-mail 🙂
Automaticky přeloženo:
col211
Looohis
Zlato
Looohis
před 4 týdny
Promiňte, pro koho to bylo?
Automaticky přeloženo:
Someone.Else
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 4 týdny
Nejsem si jistý, jestli budou pro vrácení peněz jít tak daleko. Co se týče dsolpay, nevím.
Automaticky přeloženo:
Looohis
col211
Stříbro
col211
před 4 týdny
Krycí jméno
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Diamant
před 4 týdny
Dobrý den, neví někdo, kdo je Movistry Solutions??
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 4 týdny
Omlouvám se, že se znovu ptám, má někdo nějaké informace/kontaktní údaje na některého z těchto 2 obchodníků:
Visioncraft Ltd, Londýn
Ventira, Northhampton
Prosím, dejte mi vědět, že je to pro mě několik čtyřmístných čísel. Opravdu bych potřeboval pomoc. Nemůžu k žádnému z nich nic najít.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Sarah222
Diamant
Sarah222
před 4 týdny
Podařilo se vám od nich něco získat zpět?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Loo76
Diamant
Loo76
před 4 týdny
Je PassPoint taky IvyPay? Pokud ano, mám prostě dál posílat e-maily? Vůbec mi neodpovídají, už jsem jim poslal e-maily skoro třikrát. Jak pro Kryptonim, tak pro PassPoint. Je to celkem obrovská suma přes 3 různé banky, které jsem měl, myslím, že všechny byly otevřené bankovními převody.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Arra89
Diamant
Arra89
před 4 týdny
Dejte mi prosím vědět, jak dopadl ombudsman. Opravdu doufám, že se vám bude dařit. Už se vám stalo, že ombudsman vynutil zpětné platby vaší bankou/poskytovatelem úvěru?