Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 530)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 530)
Pátého jsem poslal e-mail Ivy a neslyšel jsem ani pípnutí. Je Ivy také Kryptonim? Mám Techswap, ale když kliknu na transakci, změní se název na Chswapper.
Automaticky přeloženo:
Arra89
jef10mur
Platina
jef10mur
před hodinou
Ano, Monzo zamítli všechny mé spory/vrácení peněz. ALE když už provedu vrácení peněz, o 2 dny později se vrácení peněz objevilo u 18 z mých 41 obchodníků. Takže i podání žádosti o vrácení peněz je vyslán signál i tam. Kéž by to u všech fungovalo. Modlím se, aby můj případ ombudsmana vyhrál, abych s tím mohl jít. Už mě nebaví každý den kontrolovat e-maily, které nikdy nepřijdou.
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Arra89
Platina
Arra89
před hodinou
Ano, je.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Foxtrot90
před 2 hodinami
To snad ne, díky. Jak jsi to zjistil/a?
No way, thanks. How did you find that out?
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Kontaktujte bankovní kruh a zeptejte se DSAR, řekli mi to.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Arra89
před hodinou
Pátého jsem poslal e-mail Ivy a neslyšel jsem ani pípnutí. Je Ivy také Kryptonim? Mám Techswap, ale když kliknu na transakci, změní se název na Chswapper.
I emailed ivy on the 5th not heard a squeak back. Is ivy kryptonim aswell? I have techswap but when you click on the transaction it then changes name to Chswapper.
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Nevím, kdo je Kryptonim, ale pořád jim posílám e-maily.
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Anonymized1181
před 16 hodinami
Myslím, že si chci zavřít účet bez ohledu na otevřenou stížnost 🙂 díky
I think I want to close my account regardless of the open complaint 🙂 thanks