Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 530)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 530)
Pátého jsem poslal e-mail Ivy a neslyšel jsem ani pípnutí. Je Ivy také Kryptonim? Mám Techswap, ale když kliknu na transakci, změní se název na Chswapper.
Automaticky přeloženo:
Arra89
jef10mur
Platina
jef10mur
před 3 týdny
Ano, Monzo zamítli všechny mé spory/vrácení peněz. ALE když už provedu vrácení peněz, o 2 dny později se vrácení peněz objevilo u 18 z mých 41 obchodníků. Takže i podání žádosti o vrácení peněz je vyslán signál i tam. Kéž by to u všech fungovalo. Modlím se, aby můj případ ombudsmana vyhrál, abych s tím mohl jít. Už mě nebaví každý den kontrolovat e-maily, které nikdy nepřijdou.
Automaticky přeloženo:
Snowyhill84
Arra89
Platina
Arra89
před 3 týdny
Ano, je.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Foxtrot90
před 3 týdny
To snad ne, díky. Jak jsi to zjistil/a?
No way, thanks. How did you find that out?
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Kontaktujte bankovní kruh a zeptejte se DSAR, řekli mi to.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Arra89
před 3 týdny
Pátého jsem poslal e-mail Ivy a neslyšel jsem ani pípnutí. Je Ivy také Kryptonim? Mám Techswap, ale když kliknu na transakci, změní se název na Chswapper.
I emailed ivy on the 5th not heard a squeak back. Is ivy kryptonim aswell? I have techswap but when you click on the transaction it then changes name to Chswapper.
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Nevím, kdo je Kryptonim, ale pořád jim posílám e-maily.
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Anonymized1181
před 3 týdny
Myslím, že si chci zavřít účet bez ohledu na otevřenou stížnost 🙂 díky
I think I want to close my account regardless of the open complaint 🙂 thanks
Noční můra. Vybíráš je sám, nebo o nich mluvíš s Revolutem? Podařilo se mi získat várku, ale pak mě zastavil jiný agent, takže si myslím, že to záleží na agentovi, se kterým mluvíš. Byl jsem celou dobu upřímný, ale zdá se, že je to jako štěstí, s kým mluvíš.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před 3 týdny
Jo, zrovna jsem je udělal sám. První várka, kterou jsem udělal, byly ty úspěšné. Udělal jsem to v pondělí kolem desáté večer a vrácené peníze byly na bance do devíti ráno následující den. Podle chatu gpt jsou důkazy, které jsem předal vrchnímu ombudsmanovi, vynikající a myslím, že mám vysokou šanci na výhru, takže uvidíme!!
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Arra89
Platina
Arra89
před 3 týdny
Jak jste definoval/a svůj spor?
Automaticky přeloženo:
Nic24
Tant
Stříbro
Tant
před 3 týdny
Vypadají, že jsou seznamovací web zavo.love, který používá tokeny. Také uvádějí, že jsou Quantora Do Ltd, společnost založená v březnu. Jsou tam všechny obvyklé znaky falešného webu. Doufám, že budete mít větší štěstí než já.