Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 528)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 528)
Ahoj. Díky. Tuto informaci jsem také uvedl/a ve své žádosti o vrácení platby vůči Xpate. Doufám, že to Xpate povzbudí k tomu, aby vrácení platby přijala, místo aby ho napadla.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Ahoj. Děkuji. Finančnímu ombudsmanovi jsem předložil balíček dokumentů týkajících se několika transakcí zpracovaných společností Xpate. Nejsem si jistý, jak dlouho to bude trvat, takže teď už jen čekám na jejich rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Ahoj. Zpočátku jsem se snažil problém vyřešit přímo s Xpate, ale bohužel to nikam nevedlo. V důsledku toho jsem musel proti Xpate podat žalobu o storno platbu.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Dobrý den. Reklamace byly podány a nyní probíhají storna plateb. Už jen čekám na kladné rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Ahoj. Díky. Prosím, informujte mě o vývoji a já budu informovat i vás. Podělím se s vámi o jakékoli novinky o tom, jak moje případy Xpate postupují.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
před 3 týdny
Ahoj. Bohužel mi stále nebyly vráceny peníze. Xpate mi zablokoval účet, takže jsem musel podat žádost o vrácení peněz a také stížnost finančnímu ombudsmanovi.
Automaticky přeloženo:
billi85
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před 3 týdny
Dobrý den. Domnívám se, že zpracovatelé plateb jako Xpate a Walleto používají kódy kategorií obchodníků, které správně neidentifikují hazardní transakce. V mém případě se tím obešlo mé vyloučení z hazardních her a umožnilo se zpracování plateb. Nakonec jsem prohrál více peněz, neobdržel jsem očekávané výhody a nemohl jsem si vybrat své výhry.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Stříbro
před 3 týdny
Dobrý den, máte nějaké novinky ohledně vrácení peněz od Xpate nebo Walleto? Obdržel někdo úspěšně své peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Stříbro
před 3 týdny
Dobrý den. Mimochodem, také jsem podal stížnost na XPate u finančního ombudsmana. Teď už jen čekám na jeho rozhodnutí.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Stříbro
před 3 týdny
Dobrý den. Všiml si někdo, že XPate používá nové podmínky pro zpracování plateb souvisejících s hazardními hrami? Pokud jste v poslední době viděli takové podmínky na svém bankovním výpisu, byl bych vděčný, kdybyste mi je mohli dát vědět.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 3 týdny
V Revolutu mám popis jen pro písmeno E, může mi někdo pomoct?
Automaticky přeloženo:
jef10mur
Tant
Stříbro
Tant
před 3 týdny
Ne, nic. Nakonec jsem se pokusil o vrácení peněz u Monza, ale všechny byly zamítnuty.
Automaticky přeloženo:
jef10mur
Stříbro
před 3 týdny
Má někdo nějaké informace o Nextrastu?
Automaticky přeloženo:
LP2710
Platina
před 3 týdny
Každý, kdo ví o následujících platebních jménech
Gencs2 Hastings GB
Temcs2 Edinburgh GB
Temdot Edinburgh GB
Quecs2 Londýn, Velká Británie
Neodot
Lesski
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Arra89
Platina
Arra89
před 3 týdny
Někdo už měl s floxyhealth úspěch, musel bys to hledat na fóru. Přísahám, že je musíš kontaktovat přes jejich webové stránky, jak jsem četl.
Automaticky přeloženo:
Arra89
jef10mur
Platina
jef10mur
před 3 týdny
Dostal jste nějaké vrácení peněz pomocí chargebacků u Monza? Já jsem dostal zpět 7 tisíc dolarů, ale Monzo každou jednotlivou spor/chargeback zamítl. Musí to ale vést k ukončení obchodu, když jsou tyto žádosti uplatněny. Fungovalo to u 16 z mých 41 obchodníků.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Platina
před 3 týdny
Který obchodník patří do Nexbricu?
Automaticky přeloženo:
Arra89
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před 3 týdny
Jo, to hovno nevidím🤣😅
Automaticky přeloženo:
jef10mur
Arra89
Stříbro
Arra89
před 3 týdny
Upřímně ne. Monzo mi s ničím, co jsem přes ně odeslal, nepomohli a nedostali žádné peníze zpět. Za poslední 3 roky jsem na svém účtu RBS utržil asi 10 tisíc dolarů, ale jen pár z nich jsem tam podal k reklamaci. Bojím se, že o účet přijdu.
Automaticky přeloženo:
Miki33
Zlato
Sarah222
před měsícem
Aktuální informace o postupu. Měl jsem popis Aibrush v Londýně. Podařilo se mi najít, že byly zpracovány přes Transactworld, kontaktoval jsem podporu a peníze byly vráceny po 48 hodinách.
An update on progress. I had a descriptor of Aibrush, London. Managed to track down they were processed through transactworld, contacted support and refunded 48hrs later.
Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
Dobrý den, máte prosím přesný e-mail společnosti Transactworld?