Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 526)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 526)
Dobrý den. Kolik času uplynulo od doby, co jste podal žádost o vrácení peněz za transakce Xpate? Blíží se lhůta pro kontrolu?
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
před 3 týdny
Ahoj. To je ten problém. Platby, které jsem provedl, byly za hazardní hry, ale obchodník na mém výpisu z účtu neukazoval nic, co by s hazardními hrami souviselo. Podle mého názoru je proto obtížné identifikovat, k čemu transakce skutečně byla.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Praky
Zlato
Praky
před 3 týdny
Ahoj. Vítej v rostoucí skupině Xpate. Přijímání plateb se zdá být snadné, ale získat peníze zpět je jiná věc. Jak si myslíš, že bychom měli s Xpate naložit? Rád podpořím nebo se připojím k hromadné stížnosti, pokud se nějaká organizuje.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Pukuota1
Zlato
Pukuota1
před 3 týdny
Ahoj. Co přesně se snažíš zjistit? A co plánuješ dělat dál? Zvažoval jsi, že bys požádal svou banku o zahájení sporu ohledně transakcí?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před 3 týdny
Dobrý den. Jsou nějaké novinky ohledně případů Xpate? Nabídl Xpate už někomu vrácení peněz? Osobně tomu moc nevěřím.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Stříbro
Alfred_ANTONYAN21
před 3 týdny
Ahoj. Zdá se, že Xpate mě zablokoval nebo přestal reagovat. Chvíli odpovídali a dokonce se podívali na můj případ, ale teď zase ztichli. Je to opravdu frustrující. Měl někdo stejnou zkušenost?
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 3 týdny
Ano, už jsem dnes požádal Chase o otevření sporu.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Play95
Stříbro
Play95
před 3 týdny
Ahoj. Máš nějaké novinky ohledně Xpate? Už jsi dostal peníze zpět, nebo tě pořád někdo láme?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
keejan
Stříbro
keejan
před 3 týdny
Dobrý den. Pokud správně chápu, poplatek 500 EUR je poplatek za arbitrážní řízení platebního systému. Platební systém poté učiní konečné rozhodnutí o případu. Pokud se nemýlím a obchodník vyhraje, může být žadateli účtován poplatek 500 EUR. Je to tak?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Romeo87
Zlato
Romeo87
před 3 týdny
Ahoj. Setkal se tu už někdo s Xpate? Byl bych opravdu vděčný za názor někoho, kdo má zkušenosti s vymáháním finančních prostředků od nich.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
keejan
Zlato
keejan
před 3 týdny
Ahoj. Jak se ti podařilo získat zpět své peníze od Xpate? Souhlasili s vrácením peněz, nebo tvoje banka rozhodla o vrácení peněz ve tvůj prospěch?