Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 522)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 522)
Určitě pod sebou mají pathskiera, ale říkali mi, že jich našli víc, ale že s nimi už nejsou obchodníci?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
keejan
Platina
keejan
před 3 týdny
Abych byl upřímný, nejsem si na 100% jistý obchodníky, pod kterými mám obchody. Lidé říkali dtvlt a k4you, ale nevím to na 100 %.
Automaticky přeloženo:
Wefokadd
Nic24
Bronz
Nic24
před 3 týdny
Pokud si dobře vzpomínám, vrácení zboží vyřizovali přes K4you. Slyšel jsi něco nového?
Automaticky přeloženo:
mulattis
tharm
Platina
tharm
před 2 týdny
Našli jste informace o Saale?
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 2 týdny
Odpověděli mi, že jsem nikdy neprovedl žádné transakce přes Playspectr. Co jste jim řekl o Mirai, když popírají, že jsou Mirai?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Buttyboii28
Platina
Buttyboii28
před 2 týdny
Prostě jsem to dál tlačil.
Musíte získat co nejvíce informací od své banky a zeptat se, kdo platbu zpracoval.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Kelly1234
Platina
Kelly1234
před 2 týdny
Kelly, mohla bys mi prosím pomoct s rampou MPM?
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 2 týdny
Můžeš mi prosím taky pomoct, Dani? Mám problém se k nim dostat a moje banka mi nepomůže.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Buttyboii28
Platina
Buttyboii28
před 2 týdny
Pokud to popírají, kámo, myslím, že ti lidé budou těžko pomáhat.
Chcete-li získat informace od své banky, musíte najít zpracovatele plateb. Jděte přímo do své banky.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Platina
před 2 týdny
Ví někdo něco o platebním procesoru s názvem LX Rocks? Nemůžu o nich nic najít.
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 2 týdny
Snažil jsem se, ale v Lloyds mi řekli, že mi nemohou poskytnout žádné informace o společnosti, protože platbu jsem autorizoval já.
Automaticky přeloženo:
DjumK
mulattis
Zlato
mulattis
před 2 týdny
Ahoj. Z mé zkušenosti se zdá, že Walleto není ochotné řešit spory přímo ani dobrovolně vracet peníze. V mém případě byl jediným realistickým způsobem, jak se pokusit získat peníze zpět, chargeback u mé banky.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Zlato
před 2 týdny
Ahoj. Jen se ptám, jestli někdo uspěl s Xpate. Podařilo se mu získat zpět své peníze, ať už vrácením peněz nebo chargebackem?
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Lisa2
Diamant
Lisa2
před 2 týdny
Posledních 30 stránek obsahuje spoustu informací o tomto tématu! Čtete to vůbec?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Platina
před 2 týdny
Takže mi chswapper vrátil peníze prostřednictvím mých chargebacků. Myslím, že s tím pomohl wanderlust, takže ještě jednou díky.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Buttyboii28
Platina
Buttyboii28
před 2 týdny
Překročili jste bod pro vrácení peněz u transakcí?
Automaticky přeloženo:
Buttyboii28
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 2 týdny
Ne, ale nechci si zničit vztah s bankou podáváním spousty žádostí o vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Buttyboii28
Platina
Buttyboii28
před 2 týdny
Promluvte si s nimi, vysvětlete jim situaci a požádejte je, aby vám je zvýšili. Zkreslení prodeje