Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 891)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 891)
C-rampa, pokud je to taky v Polsku, tak tipuju, že je to https://ramp.network/. Je docela běžné, že si v těchto kasinech kupujete například kryptoměny, takže se to sčítá, ale nejsem si na 100% jistý, jako Visioforge.
Rampa MBM, nejsem si jistý, možná stejná společnost? Záleží na městě a adrese.
Pixtub by měl být Pixtub.io a pokud vám nevrátí peníze přímo, je to způsob vrácení peněz, protože zboží nebylo doručeno.
Automaticky přeloženo:
Heather123
doleolle
Zlato
doleolle
před rokem
Mbmramp je Mobilum
Pokud chcete probrat e-mailem, napište mi LMK.
Automaticky přeloženo:
doleolle
Stříbro
před rokem
Jak u Mobilum, tak u Ramp-Network bude těžké získat zpětnou platbu.
Revolut získá ID jejich transakce a zamítne vrácení peněz...
Zná někdo kontaktní údaje nebo obdržel vrácení peněz od následujících společností? Hrál jsem v kasinu Squad a Kim.
1. CIPH
2. Bright Technology – kontaktovali jsme je, ale žádná odpověď, cca 20 000 €
3. Kulky
4. Strom her
5. Městská móda
6. Pix
7. Elegantní na cesty
8. Herní klíče
9. Artall
10. Qckpix
11. Zyph
12. VPNserv-uk
13. Data
14. Fint
15. Mali
16. Terrgmnx
17. Hubdzrtx
Celkem se jedná o více než 40 000 EUR, ale největší částky jsou u:
Jasná technologie
CIPH
Bulletskins
Mali
Zyph
Městská móda
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Heather123
Sheung
Zlato
Sheung
před rokem
Bulletskins.com hlásí, že jste si koupili herní skiny a neobdrželi je, snadné zboží, neobdrželi jste vrácení peněz
Automaticky přeloženo:
player0990
Platina
před rokem
Ví někdo něco o SKC*AROMA?
SIKCNTVK ?? Nikde nemůžu nic najít
Automaticky přeloženo:
London52
Lupin
Bronz
Lupin
před rokem
Můžete pomoci?
Automaticky přeloženo:
D8193T0
Bronz
Kelly1234
před rokem
Nešel jsem přímo do PayOpu, ne, šel jsem k poskytovateli platební infrastruktury API, který je registrován u FCA a jehož obchodní podmínky jsou v rozporu s jeho zapojením do povahy transakcí.
I didn’t go directly to payop, no I went to an api payment infrastructure provider which is registered with the fca and their terms and conditions contradicts their involvement with the nature of the transactions.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ahoj Kelly,
Hrál jsem s Allspins a k vkladu jsem použil pouze převod. Jsem zákazník z Velké Británie a také jsem sledoval platby až k Y*****y, je to tak?
Mohl byste mi prosím poslat e-mail na e-mailovou adresu [email protected] - bylo by to moc oceněno 👏 Jen bych rád věděl, co říct, vklady přesahují 10 000 liber!
Rád vám dám pěknou maličkost, pokud vám vrátí peníze.
Nemohu o nich najít vůbec žádné informace. Game Universe je registrována v obchodním rejstříku jako společnost v Londýně, ale kromě toho o nich nemohu najít žádné informace.