Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 519)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 519)
Finanční služby se sídlem v Londýně špatně kódovaly MCC. Ano, kontaktoval jsem je několikrát, ale vůbec nic. Barclays to pro mě momentálně řeší.
Automaticky přeloženo:
Mytic
Bronz
před 3 týdny
Máte nějakou radu, jakým způsobem se rozhodnout pro chargeback na Betswaggeru? Platby byly provedeny na pyd*pprocessing (Pulsion Payments), který měl kód MC pro hazardní hry, přestože neměl ve Spojeném království licenci k provozování.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Snowyhill84
Platina
Snowyhill84
před 3 týdny
Odpověděl jsem, ale přešel jsem k recenzi.
Ano, jsou to globální finanční inovace. Mám k nim už nějakou dokumentaci, ale stále žádná odpověď, jen čekám na termíny, než budu pokračovat dál.