Ahoj všichni,
Tohle je můj první příspěvek, sleduji vás už nějakou dobu. Dlouhodobě bojuji se závislostí a v září jsem na ni přestal. Snažil jsem se napadnout některé transakce, které byly provedeny na Transferop bankovním převodem pro Kinghills, ale Monzo odmítl vznést námitku. Měl někdo štěstí s uplatněním námitek nad bankovním převodem? Napsal jsem Transferopu e-mail na jejich informační e-mail, ale nedostal jsem žádnou odpověď.
V minulosti jsem reklamoval transakce kartou a s Mastercard jsem měl vždycky problémy. Starling/Monzo/Revolut obvykle reklamaci transakcí odmítali. S Halifaxem/Barclays jsem ale měl úspěch, ale to bylo před několika lety.
Jednou ze společností, které mi velmi pomohly, byla Zopa, která zpochybnila každou transakci na mé kreditní kartě (zhruba 20-30 v celkové výši kolem 8 tisíc od různých poskytovatelů platebních služeb) a dostala všechny mé peníze zpět, ale zmínila se, že to udělají pouze jednou, protože bych neměl svou kreditní kartu používat k hazardním hrám. To bylo loni.
Pokud by mi někdo mohl pomoci s Transferopem, byl bych opravdu vděčný. Tato kasina by měla být zavřena a je mi líto, že se jim za jejich chování čím dál častěji vyhýbá trest, protože banky se prostě nesnaží proti nim bojovat.
Automaticky přeloženo: