Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 877)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 877)
to se mi teď stává, minulý týden jsem požádal o 800, teď jsou všechny stránky pryč.
Automaticky přeloženo:
13042019hope
Dt100
Bronz
Dt100
před rokem
Máte nějaké novinky, jestli jste dostali peníze zpět? Žádal jsem o 800, ale abych byl spravedlivý, ověřili mi výhru a vždycky mi vyplatili 400 než 500 nebo 300. Teď jsem minulý pátek požádal o 800 a nefungují žádné stránky, nefungují e-maily, je to pryč, takže nevím, co se stalo, ale dejte si stížnost sem, tak uvidím, jestli se vám podařilo vrátit peníze? Bylo to opravdu nefunkční, nebo jen kvůli vám, protože chci vědět, jestli je to jen kvůli mně.
Máte nějaké nápady, jaké typy služeb mohu specifikovat, které jsem od Elegro EU / Niko neobdržel/a? Moje banka nepovoluje kryptoměny / finanční služby.
Automaticky přeloženo:
Neustart
boots2024
Zlato
boots2024
před rokem
Dostal jsi ten e-mail?
Automaticky přeloženo:
Haye
Leoca79
Stříbro
Leoca79
před rokem
Ahoj, zde jsou kontaktní údaje pro Mbmramp Kaunas https://support.mobilum.com/portal/en/home
Dejte mi vědět, pokud najdete informace pro ostatní.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
Lidi, rád poskytnu informace ohledně Payop atd., ale prosím, alespoň si sami trochu zapracujte, např. sestavujte e-maily atd. Hodně jsem si to nastudoval a samozřejmě rád pomůžu, kde budu moct, ale alespoň se trochu snažte!
Ahoj všichni. Nejdřív se omlouvám za mou angličtinu, protože původně nejsem Brit. Předtím jsem viděl, že lidé hledají MarineBeauty. Tak jsem jim poslal e-mail a oni mi řekli, ať provedu chargeback u banky a oni mi vrátí peníze. Tak jsem to udělal, teď čekám na vrácení peněz. Revolut je na mé straně.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Platina
před rokem
Taky něco o TRNDBM, BLGWZR, Bambu Lanarca, Wexhype a E000399?
Ahoj. Nikdy jsem od nich nedostal odpověď, tak jsem u své banky podal žádost o vrácení peněz, protože zboží nebylo doručeno. A peníze jsem sice dostal zpět, ale jak jsem zmínil, vše bylo hotové, a to prostřednictvím mé banky.