Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 525)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 525)
Dobrý den. Ano, na výpisu z bankovního účtu jsem měl stejný popis. Banka mi sdělila, že je to propojeno s Xpate, a proto jsem ohledně těchto transakcí kontaktoval Xpate.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 4 týdny
Ahoj. Z mé zkušenosti vím, že Xpate vždycky reaguje dlouho. Také bych doporučil podat stížnost finančnímu ombudsmanovi, pokud jste tak ještě neučinili. Podle mého názoru by měli tyto transakce řádně prošetřit a v případě potřeby vrátit peníze, místo aby proces jen zdržovali.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 4 týdny
Ahoj. Přesně proto bych se nespoléhal jen na Xpate. Zpětná platba ti dává mnohem větší šanci na získání peněz zpět. Doufám, že dosáhneš pozitivního výsledku.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 4 týdny
Ahoj. To rád slyším. Doufejme, že vaše banka dosáhne kladného rozhodnutí. Prosím, informujte nás o vývoji, protože mnoho lidí zde čeká na to, jak budou vyřizovány storna plateb vůči Xpate.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 4 týdny
Díky. Doufám, že výsledek bude pozitivní. Budu všechny průběžně informovat, protože vím, že mnoho lidí tady je v podobné situaci s Xpate.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 4 týdny
Ahoj. Máš nějaké novinky ohledně tvého případu? Vrátil ti Xpate peníze, nebo ještě čekáš?
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Zlato
DjumK
před 4 týdny
Ahoj. Zatím ne. Xpate stále neodpověděl. Také jsem na ně podal stížnost a moje banka začala s chargebackem na základě toho, že transakce neodpovídaly popisu. Teď čekám na výsledek.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 4 týdny
Ahoj. Stále čekám na vrácení peněz od Xpate. Obchodník úplně přestal reagovat, takže v tomto ohledu nedošlo k žádnému pokroku. Přesto si stále myslím, že Xpate bude muset peníze nakonec vrátit, jakmile bude vše zkontrolováno.
Automaticky přeloženo:
billi85
DjumK
Stříbro
DjumK
před 4 týdny
Ahoj. Z mé vlastní zkušenosti jsem zjistila, že Walleto zpracovalo mé platby velmi podobně jako Xpate. Komunikace byla pomalá a nedostala jsem od nich žádnou smysluplnou pomoc. Proto jsem se rozhodla, že už déle nečekám a podala jsem žádost o vrácení platby prostřednictvím své banky.
Pokud jste stále v rámci lhůty pro vrácení peněz, neodkládal bych to. Pokud bude problém vyřešen, můžete reklamaci kdykoli později stáhnout, ale jakmile lhůty uplynou, získání finančních prostředků zpět se stává mnohem obtížnějším.
Automaticky přeloženo:
billi85
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před 4 týdny
Dobrý den. Myslím, že to byl dobrý postřeh. Pokud vaše banka nabízí blokování hazardních her, je rozumné očekávat, že platby související s hazardními hrami nebudou zpracovány. Doufejme, že to při posuzování vašeho případu vezmou v úvahu.