Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 525)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 525)
Dobrý den. Ano, na výpisu z bankovního účtu jsem měl stejný popis. Banka mi sdělila, že je to propojeno s Xpate, a proto jsem ohledně těchto transakcí kontaktoval Xpate.
Ahoj. Z mé zkušenosti vím, že Xpate vždycky reaguje dlouho. Také bych doporučil podat stížnost finančnímu ombudsmanovi, pokud jste tak ještě neučinili. Podle mého názoru by měli tyto transakce řádně prošetřit a v případě potřeby vrátit peníze, místo aby proces jen zdržovali.
Ahoj. Přesně proto bych se nespoléhal jen na Xpate. Zpětná platba ti dává mnohem větší šanci na získání peněz zpět. Doufám, že dosáhneš pozitivního výsledku.
Ahoj. To rád slyším. Doufejme, že vaše banka dosáhne kladného rozhodnutí. Prosím, informujte nás o vývoji, protože mnoho lidí zde čeká na to, jak budou vyřizovány storna plateb vůči Xpate.
Ahoj. Zatím ne. Xpate stále neodpověděl. Také jsem na ně podal stížnost a moje banka začala s chargebackem na základě toho, že transakce neodpovídaly popisu. Teď čekám na výsledek.
Ahoj. Stále čekám na vrácení peněz od Xpate. Obchodník úplně přestal reagovat, takže v tomto ohledu nedošlo k žádnému pokroku. Přesto si stále myslím, že Xpate bude muset peníze nakonec vrátit, jakmile bude vše zkontrolováno.