Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 531)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 531)
Ahoj. Má někdo nějaké informace o těchto obchodních popisech?
OLKIO Londýn
NGFVB Varšava
Setkal se s nimi už někdo? Snažím se zjistit, jestli by mohli být také propojeni s Xpate.
Automaticky přeloženo:
ajb4
Stříbro
před hodinou
Ahoj
Kluci, cokoliv o:
LNGVG
Giftorha
Telepxl
Dkuepi
Rbt4/LOOPORA LTD
edgebray BridgendGBR
Automaticky přeloženo:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Stříbro
Alfred_ANTONYAN21
před hodinou
Ahoj. Nějaké novinky ohledně vrácení peněz od Xpate? Podařilo se ti už získat peníze zpět?
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Stříbro
billi85
před hodinou
Ahoj. Rozumím. Takže s vrácením peněz od Xpate stále nic nepokročilo?
Automaticky přeloženo:
billi85
Stříbro
před hodinou
Ahoj. Nevíte někdo, jestli jsou tyto obchodní deskriptory propojeny s Xpate?
DRESKI
PLATBA00PLATBA
QuickPi
Setkal se s nimi už někdo?
Automaticky přeloženo:
billi85
DjumK
Stříbro
DjumK
před hodinou
Ahoj. Stále jsem od Xpate neobdržel žádnou refundaci. Žádosti o storno platbu již byly podány a nyní čekám na rozhodnutí banky.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Stříbro
před hodinou
Dobrý den. Všiml jsem si následujících jmen prodejců:
PlayT
Přehrát kliknutí
DTVLT
Nevíte někdo, jestli jsou spojeni s Walleto? Má s nimi někdo zkušenosti?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před hodinou
Dobrý den. Na mém bankovním výpisu se objevil obchodník s názvem FREDTG. Požádal jsem o vrácení peněz za tyto transakce a moje banka mě později informovala, že se to týká Xpate.
Automaticky přeloženo:
Nic24
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 57 minutami
Myslím, že jsem na svém účtu Revolut našel skplayclick, zobrazuje se to jako něco jiného, dokud to neuvidím na výpisu, který se shoduje s ostatními na mém druhém bankovním účtu.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Nic24
Platina
Nic24
před 51 minutami
Co tím myslíš, promiň?
Na tvém účtu se to zobrazuje jako jiné jméno, co se týče Skplayclick?
Automaticky přeloženo:
Nic24
Foxtrot90
Stříbro
Foxtrot90
před 48 minutami
Měl jsem jednu na svém účtu Revolut „skillz.click", což byla malá částka, na kterou jsem se nedíval. Ale když otevřu transakci, zobrazí se jako skplayclick. Skillz.click je ta stránka.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před 6 minutami
Jako vždy, tento obchodník zamaskoval transakci a neodráží to skutečnou podstatu transakce. Zboží nebylo přijato. Podobné věci.