Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 532)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 532)
Aktuální informace o postupu. 2 dobrá vítězství za posledních pár dní.
Podařilo se mi dosáhnout dohody o vyrovnání s kasinem samotným. Nedostávám zpět všechny své vklady, ale dostávám zpět slušnou část čisté ztráty. Donutili mě podepsat dohodu o mlčenlivosti, takže nemůžu sdílet podrobnosti, ale sdílím je, abych ukázal, že je to možné. Trvalo mi asi 2 měsíce, než jsem se dostal do této fáze.
S Revolutem jsem měl střídavě štěstí při vymáhání chargebacků. Včera se mi ale podařilo s někým promluvit ohledně poměrně velkého případu, který vyžadoval více informací. Dnes ráno jsem se probudil a zjistil, že to obchodníkovi skutečně nahlásili. Výsledek samozřejmě stále není jasný, ale pokud budou úspěšní, bude to pro mě velká výhra! Pokud máte s Revolutem problémy, doporučuji vám promluvit si s někým v aplikaci, být naprosto upřímní a být připraveni ukázat všechny důkazy o e-mailech atd., i když si myslíte, že by nemusely hrát ve váš prospěch.