Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 533)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 533)
Ahoj. Ano, přesně takhle to zřejmě funguje. Mimochodem, už jsi někdy narazil na tyto obchodní popisy?
Guhrte – Edinburgh
Dearwe – Varšava
Snažím se zjistit, jestli by se daly propojit i s Xpate.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
voodoo4
Stříbro
voodoo4
před hodinou
Ahoj. Díky za informaci. Budu mít na paměti, že platby FREDTG jsou zpracovávány společností Xpate.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Stříbro
Alfred_ANTONYAN21
před hodinou
Ahoj. Pokud si dobře pamatuji, DTVLT bylo propojeno s Walleto. Myslím, že jsem se s tímto popisem setkal již dříve v souvislosti s platbami, které zpracovávají.
Automaticky přeloženo:
DjumK
billi85
Stříbro
billi85
před hodinou
Ahoj. Máte nějaké novinky ohledně vrácení peněz od Xpate? Podařilo se už někomu získat peníze zpět?
Také se někdo setkal s těmito obchodními popisy?
Zawerd – Londýn
Ferdcs – Edinburgh
Snažím se zjistit, jestli by mohli být také připojeni k Xpate.
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před hodinou
Ahoj. Měl jsem jen malý počet plateb s deskriptorem FREDTG. Pokud je Xpate skutečně zpracoval, jsem rád, že jich nebylo mnoho, protože získat od Xpate peníze zpět se zdá být docela obtížné.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Stříbro
Alfred_ANTONYAN21
před hodinou
Dobrý den. Obdrželi jste již vrácení peněz v důsledku chargebacku vůči Xpate? Bylo ve vašem případě rozhodnuto?
Všimli jste si někdy těchto jmen prodejců?
LOLPOK – Varšava
ZRANĚNÝ – Tallinn
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před hodinou
Ahoj. Není zač, doufám, že to pomůže. Mimochodem, pokročil jsi s vrácením peněz od Xpate? Dostal jsi už něco zpět?