Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 534)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 534)
Ne, opravdu nevím, kdo z usupportu provádí transakce, protože někdo řekl, že to udělal EDVNC.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
Kelly1234
před měsícem
Ne, opravdu nevím, kdo z usupportu provádí transakce, protože někdo řekl, že to udělal EDVNC.
No I really don’t know who usupport do transactions for someone had said they did EDVNC
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Žádný problém
Automaticky přeloženo:
twenjesus555
Bronz
před měsícem
Má někdo informace o tomto obchodníkovi?
„Shardn" Estonsko
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Loo76
Platina
Loo76
před měsícem
Dostal jsi vůbec nějaké peníze zpět od Fastcoinu?
Automaticky přeloženo:
Lisa15
Zlato
před měsícem
Je tu někdo obchodník ZALO???
Automaticky přeloženo:
LP2710
Platina
před měsícem
LANGX někdo?!
Automaticky přeloženo:
Play95
mulattis
Stříbro
mulattis
před měsícem
Dostal jsi nějaké informace o VDR? Na webových stránkách? Jaký MCC se zobrazuje na tvém účtu?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Play95
Platina
Play95
před měsícem
Myslím, že mi tu někdo říkal, že to bylo xpate nebo Waletto, ale nezapomeň… omlouvám se.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
johnmaddisonn1
Platina
johnmaddisonn1
před měsícem
Ahoj. Stále jsem od Xpate nedostal(a) peníze zpět.
Má někdo nějaké informace o těchto obchodnících?
TERFAST — Edinburgh
FASTVER — Manchester
Setkal se s nimi už někdo, nebo ví, kdo zpracovává jejich platby?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Play95
Platina
Play95
před měsícem
Ahoj. VDR zpracovává Xpate. Na jaké webové stránce jsi provedl platbu?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Lisa15
Platina
Lisa15
před měsícem
Ahoj. Jaké informace hledáš?
Automaticky přeloženo:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. Platby v rámci GUHRTE – Edinburgh byly zpracovány přes Xpate. Neobdržel jsem vrácení peněz, takže jsem musel podat žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky.
Automaticky přeloženo:
DjumK
Zlato
před měsícem
Ahoj všichni. Potřebuji s identifikací těchto obchodníků pomoct:
ZAWERD – Londýn
FERDCS – Edinburgh
Zdá se, že o nich nemůžu najít žádné informace. Ví někdo, s kým jsou propojeni nebo jakého platebního operátora používají? Díky!
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Ahoj. Platby v rámci LOLPOK – Varšava jsou zpracovávány prostřednictvím Walleto.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Ahoj. DRAHÝ – Platby z Warsawu zpracovává Walleto. U tohoto obchodníka jsem provedl transakce a musel jsem je reklamovat prostřednictvím chargebacku, protože jsem neobdržel platbu.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
před měsícem
Děkuji. Má někdo informace o HURTED – Tallinn? Snažím se najít jejich webové stránky nebo který poskytovatel platebních služeb zpracovává jejich transakce. Byl bych vděčný za jakékoli informace.
Automaticky přeloženo:
billi85
johnmaddisonn1
Stříbro
johnmaddisonn1
před měsícem
Ahoj. Není zač. S GUHRTE se můžete spojit na adrese [email protected] Jejich platby jsou zpracovávány přes Xpate.
Automaticky přeloženo:
billi85
DjumK
Stříbro
DjumK
před měsícem
Ahoj. Není zač. Nemohl jsem najít e-mailovou adresu pro FERDCS. Jejich platby jsou zpracovávány přes Walleto.
Automaticky přeloženo:
Lisa15
Lisa2
Zlato
Lisa2
před měsícem
Ahoj! Kdo je ten obchodník.. e-mail.. nebo zpracovatel plateb xx