Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 536)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 536)
Obdržel někdo vrácení peněz od Swipez/Dsolpay? Neví někdo, kdo je příjemcem?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před měsícem
Ne, to nikdy nedělají, že ne?
Nedávno jsem měl 28 sporů a vyhrál jsem je, takže si myslím, že je to tím. Ale nebylo to kvůli neobdrženému zboží/službám, protože vím, že to může způsobovat problémy.
Automaticky přeloženo:
LP2710
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před měsícem
Jak jinak je uvádíte než že zboží nebylo doručeno?
Bojím se použít podvod/krádež, protože vidí, že jsem platil z aplikace v telefonu / Apple Pay.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
LP2710
Diamant
LP2710
před měsícem
Nemůžeš použít podvod, myslím, že za to skončíš. Byl jsem s nimi na chatu a poradce to nastínil jako zkreslení prodeje. Sám jsem to nikdy nenastínil.
Než začneš účtovat poplatky, nejdřív by sis to promluvil s bankou, ale nepovažuj to za podvod, kámo.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
LP2710
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před měsícem
Díky!
Automaticky přeloženo:
Arra89
JosieRosie46
Platina
JosieRosie46
před měsícem
Dobrý den. Co jste jim řekli, aby vám vrátili peníze? Pořád mi říkají, abych místo toho napsal e-mail Kryptonimu.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Platina
Lisa2
před měsícem
Ahoj. TERFAST zpracovává Xpate. V mém případě se mi nepodařilo získat vrácení peněz přímo od obchodníka, takže jsem musel podat žádost o vrácení peněz prostřednictvím své banky.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
DAC89
Platina
DAC89
před měsícem
Ahoj. GLFI zpracovává Walleto. Nenašel jsem žádné informace o samotném obchodníkovi, ale mohl bys zkusit kontaktovat Walleto přímo a požádat ho o vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Ahoj. Máš nějaké novinky ohledně vrácení peněz od Xpate?
Taky, narazili jste někdy na obchodníka jménem OPENTGH? Snažím se o něm najít nějaké informace.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
před měsícem
Ahoj. Díky. Nemáš náhodou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo na FREDTG, abych je mohl kontaktovat přímo? Z mé zkušenosti vím, že kontaktování Xpate mě nikam nedovedlo, takže bych se raději pokusil kontaktovat samotného obchodníka.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
Lisa2
Zlato
Lisa2
před měsícem
Ahoj, mám e-mailovou adresu pro FASTVER - support@fastversi on.com, ale jejich odpověď může trvat docela dlouho. Pokud vím, jejich platby se zdají být zpracovávány přes Xpate.
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
před měsícem
Ahoj. Pokud Xpate zpracovává GUHRTE, předpokládám, že vrácení peněz může docela dlouho trvat. Nemáte náhodou nějaké informace o samotném obchodníkovi, například e-mailovou adresu, webové stránky nebo jiné kontaktní údaje?
Automaticky přeloženo:
johnmaddisonn1
voodoo4
Zlato
voodoo4
před měsícem
Ahoj. Díky za informaci o propojení DEARWE s Walleto. Vím, že vrácení peněz přes Walleto může nějakou dobu trvat, takže bych raději nejprve kontaktoval DEARWE přímo. Nemáte někdo jejich e-mail, webové stránky nebo jiné kontaktní údaje?
Automaticky přeloženo:
voodoo4
Zlato
před měsícem
Ahoj všichni. Má někdo nějaké informace o
LINFERD nebo HERTAZ?
Hledám webovou stránku, e-mailovou adresu nebo jiné kontaktní informace.
Pokud vím, platby byly zpracovány přes Xpate, ale raději bych nejprve kontaktoval přímo poskytovatele. Budu vděčný za jakékoli informace. Děkuji!
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. Našel jsem e-mailovou adresu pro DEARWE: [email protected] Bohužel jsem zatím neobdržel žádnou odpověď, takže se pravděpodobně budu muset pokusit kontaktovat Walleto a získat vrácení peněz.
Automaticky přeloženo:
voodoo4
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před měsícem
Dobrý den. FASTVER neodpovídá. [email protected] Dostávám pouze automatickou odpověď s oznámením, že moje žádost byla přijata a je posuzována, ale poté se nic neděje. Proto si myslím, že by to mohlo být rychlejší, kdybych kontaktoval přímo Xpate.
Automaticky přeloženo:
DAC89
Alfred_ANTONYAN21
Bronz
Alfred_ANTONYAN21
před měsícem
Děkuju.
Věříte, že jsou globální?
Oběma jsem poslala e-mail, takže doufám, ale moc štěstí nemám 😂
Upraveno
Automaticky přeloženo:
DAC89
Bronz
před měsícem
Měl někdo štěstí s digitálními kryptoměnami nebo kryptonimy?
Kryptonim odpověděl a uvedl, že jsem platbu autorizoval a všechny ty kecy. Ano, autorizoval jsem platbu kasinu, ne aby obešli kryptoměnovou stránku a prali peníze. Také jsem uvedl, že k tomu, abych měl krypto účet, ID atd., budu potřebovat KYC atd., což dokazuje, že jsem je nikdy neautorizoval k provádění kryptoměnové směny a že je proti jejich obchodním podmínkám směňovat kryptoměny pro hazardní účely.
Díky.
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
JosieRosie46
před měsícem
Ahoj, napsal jsi e-mail Fastcoinu a pokud ano, odpověděli ti?
Hey did you email fastcoin and if so did they respond back to you?