Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 549)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 549)
Ježíši, to jsou ale vrácené peníze. Walletto mi v pátek napsalo e-mail, tak jsem jim poslala doklad totožnosti a číslo mé maskované PAN karty, takže doufám, že můj dsar na něm ukáže nějaké obchodníky 🤞
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Sarah222
Diamant
Sarah222
před 3 týdny
Jak jste zjistili, že tento obchodník je Walletto? Je to Cactipay?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Platina
před 3 týdny
Který obchodník patří do walleto?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 3 týdny
Ahoj lidi. Může mi někdo potvrdit e-mailovou adresu Wallletto a u kterých obchodníků prokazatelně probíhala jejich transakce? Mám za sebou tolik různých obchodníků za měsíce, že jsem si jistý, že alespoň někteří musí být zpracováni jimi.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 3 týdny
Také mám pocit, že Ventira/Viargaming by mohly být XPATE kvůli použitému kódu MCC 7372. Nicméně to není dostatečný důkaz.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Emyjay20
Diamant
Emyjay20
před 3 týdny
Zmínil ses vůbec o hazardních hrách?
Automaticky přeloženo:
Sarah222
Arra89
Zlato
Arra89
před 3 týdny
Držím palce. Ano, za posledních pár let to bylo vyhozeno dost peněz. Ale lepší časy teprve před námi.
Automaticky přeloženo:
Sarah222
XkBoii
Zlato
XkBoii
před 3 týdny
Tohle bylo Coinpacto. Dozvěděl jsem se to z tohoto fóra.
Automaticky přeloženo:
Sarah222
UserJ0193
Zlato
UserJ0193
před 3 týdny
Je to kvůli tomuto obchodníkovi, kterému odmítají pomoci? Myslím, že začínají být moudří a přerušují kontakt s obchodníky, kterým musí vrátit peníze. Jeden mi odmítl pomoct jinému, protože s nimi přerušili spolupráci.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 3 týdny
Consoletitans (CNSLTITANS) po 5 dnech nereagovali ani nevrátili peníze, ale jsem si jistý, že jsem viděl lidi, kteří od nich dostali peníze zpět. Stojí za to se o ně pokusit? Může mi někdo pomoct s tím, abych od nich peníze dostal zpět?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 3 týdny
Prohledej fórum, možná najdeš další, ale nejčastěji jsem viděl cpto a cnpto.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 3 týdny
Kolik dní jsi jim dal na odpověď v tvém e-mailu?
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 3 týdny
Pošli mi taky mapu tvých popelnic, kámoši obchodníci a popelnice. Řeknu ti, co mám propojeného na té své.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před 3 týdny
Myslím, že jsem jim dal 5 dní
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před 3 týdny
Doufám, že to na fóru nebude dlouho čekat...
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 3 týdny
Cardaq je rozhodně zapojen do vašeho velkého klastru, takže bych se za nimi obrátil. Lidé z Art Solution a XOR dostali peníze zpět.
Rád bych našel DTVLT, mám je na svém, ale zatím se mi to nedaří.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před 3 týdny
Znáte kontakty na Art Solution a Xor?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Foxtrot90
Diamant
Foxtrot90
před 3 týdny
Brácho [email protected] Jsem si celkem jistý, že je to DTVLT, na mé kreditní kartě se to zobrazuje jako DTVLT, ale na Revolutu je to DotaVolt, takže je to na 99% stejná společnost. Poslal jsem to před 2 dny, ale nikdo neodpověděl, je to očividně víkend. Snažím se doufat, že je to pro mě přes tisíc 🙂
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
XkBoii
Diamant
XkBoii
před 3 týdny
Neomlouvám se, kámo - Dani, který tuhle na fóru býval, dostal od Cardaqu peníze zpět. Možná by sis měl nechat poslat své transakce za ně a ARN na Cardaqu?