blueoceandevelopmentai.com
Poté, co jsem je loni kontaktoval, když byly webové stránky ještě aktivní a sídlo společnosti nebylo neaktivní, jsem dostal částečnou náhradu. Od té doby jsem se snažil získat zbývající částku, ale narazil jsem na odpor od korporace Future Insight. Sídlili v Gravesendu a poté v Bromley.
Lingo Ventures je také obchodník, kterého lidé hledají, a překvapivě na stejné adrese, stejně jako Future Insight.
To je vše, co můžu říct. Zatím jsem neobdržel zbytek vrácených peněz, ale setkal jsem se s tichem a nedávno jsem odeslal žádost o GDPR. Pokud se postoj společnosti změní a návrh bude vyškrtnut, požádám o zmrazení plateb v kanceláři společnosti.
Nedávno jsem jeden navrhl pro Skinnex a obchodní dům žádost schválil a pozastavil minimálně do srpna.
To musíme začít dělat, pokud uvidíte obchodníky, kteří žádají o vyškrtnutí z trhu.
blueoceandevelopmentai.com
After I contacted them last year whilst website was still live and companies house wasn't dormant, I received part refund. I have since chased for the remaining but met with resistance from c/o company which is Future Insight. They were based gravesend then Bromley.
Lingo Ventures is also a merchant people seek and and surprisingly at same address same c/o Future Insight
That's all I can say. I am yet to receive rest of refunds but met with silence and recently sent GDPR request. Should the company position change to strike off proposal I shall request freeze from companies house.
I recently proposed one for Skinnex and companies house have accepted and froze their application until at least Aug.
That's what we need to start doing if you see merchants applying for strike offs
Automaticky přeloženo: