Aktualizace o pokroku.
Konečné vrácení peněz z Revolutu bylo dnes ráno úspěšné (dříve, než se očekávalo). To znamená, že všechna vrácení peněz, která byla hromadně vyžádána agentem, se kterým jsem podrobně hovořil, jsou nyní dokončena a vrácení peněz zpracováno. Obchodníci, se kterými jsem byl prostřednictvím Revolutu úspěšný, jsou:
Solární včela
Betterhash/Betterhash.io
Pixelm
Rvora
Gmskis
Ohledně mé stížnosti na Walletto odpověděli, že nemají žádné vztahy s 5 ze 7 identifikovaných obchodníků. Také se jim nepodařilo identifikovat transakce, které uvedli v DSAR (to si představte 🤨). Dva obchodníci, se kterými stále mají vztahy, byli požádáni o vrácení peněz. Napadl jsem problémy s dalšími 5 obchodníky a jsem připraven se v případě potřeby obrátit na litevskou banku.
Toto vlákno budu průběžně aktualizovat.
Jakmile dokončím stížnost ohledně Walletto, zveřejním na fóru příspěvek se všemi šablonami, které jsem použil pro různé cesty, v naději, že to nějakým způsobem pomůže i ostatním.
Zatím se mi podařilo získat zpět zhruba 30 tisíc liber, z toho 22 tisíc liber je ve stížnosti u Walletto. Dělám to od června, takže to nebyl snadný ani rychlý proces.
Automaticky přeloženo: