Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 198)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 198)
Ahoj Loo, omlouvám se Chaseovi, ale opravdu bych ocenil tvou pomoc s vrácením peněz od Velobetu - navštívil jsem tvé vlákno, ale všechno bylo smazáno, takže nevidím, co jsi jim říkal.
@admin - můžeme tohohle člověka odstranit? Zdá se, že jen chodí kolem a dělá směšné komentáře.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Ghtdt
Diamant
Ghtdt
před 6 měsíci
Ahoj, právě jsem u nich provedl ověření, ptají se na něco dalšího? Také jaké názvy transakcí přes ně probíhají?
Automaticky přeloženo:
Fire4ice
Zlato
před 6 měsíci
Nevíte někdo, kdo jsou Protrxové, ale v diskuzi jsem nic nenašel?
Automaticky přeloženo:
Romi
Community & Complaints Administrator
LizzieCG
před 6 měsíci
@admin - můžeme tohohle člověka odstranit? Zdá se, že jen chodí kolem a dělá směšné komentáře.
@admin - can we remove this person? They just seem to be going around making ridiculous comments.
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Děkujeme za informaci. Některé komentáře tohoto uživatele, které obsahovaly pouze obvinění, jsme již odstranili.
Automaticky přeloženo:
Foreverwinningx
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Takže v podstatě nemám šanci a musím jít přes svou banku?
Automaticky přeloženo:
Foreverwinningx
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Co jim mám říct, když jim pošlu e-mail?
Automaticky přeloženo:
Fire4ice
Zlato
Fire4ice
před 6 měsíci
Nevíte někdo, kdo jsou Protrxové, ale v diskuzi jsem nic nenašel?
Anyone know who Protrx are, can't find anything on thread
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Kdokoliv?
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Foreverwinningx
Platina
Foreverwinningx
před 6 měsíci
Jo, NatWest mi zvýšil počet vrácených plateb.
Automaticky přeloženo:
Foreverwinningx
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Na svém bankovním účtu mám nejméně 5-10 transakcí pro Coinpacto. Určitě se mě budou ptát, proč jsem pořád platil, když jsem od začátku nedostal žádné zboží a služby? Co mám říct?