před měsícem
OdpovědětCitovat0
Určitě jsem přeposlal svůj první e-mail, který jsem po pár týdnech poslal dsopay, pak jsem jen dole napsal, že jsem jim už nějakou dobu psal a ignorovali mě. Pak mi přišel e-mail od CNB, že můj e-mail obdrželi, a o pár dní později, že po počáteční kontrole můj případ podali a že byl přidělen úředníkovi, který se s nimi spojí do 35 dnů, a také mi dali referenční číslo.
Byl jsem upřímný a řekl jsem špatné MCC kódy.
dsolpay mi vrátil peníze opravdu rychle, zatímco ostatní tvrdí, že to není jejich odpovědnost. V podstatě musíme podat hromadnou žalobu. Zaprvé, tyto nelegální stránky nesmí být použitelné pro osoby, které jsou nelegální. A to z hlediska dostupnosti stránek, země registrace a způsobu platby. Víte, co je Revolut podvod? Poskytují platformu pro platby nelegálním stránkám zvanou bankovní převod Revolut. Tak mi řekněte, jak moc jste partnerem v podvodu a nelegálnosti? To je způsob, jak spravovat přímý bankovní převod z vašeho účtu Revolut na bankovní účet obchodníků, kteří čistí peníze pro nelegální stránky. Takže existuje nelegální stránka, Revolut jako partner, obchodník uprostřed a banka, která převod přijímá, a to vše bez jakékoli kontroly AML. A Revolut už v Litvě dostal pokutu 3,5 milionu eur.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.