Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 966)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 966)
Jakou e-mailovou adresu použila pro kontaktování Kryptonimu?
Automaticky přeloženo:
Danny1122
Bronz
před 11 měsíci
Ahoj, měl někdo v poslední době štěstí se Swipez (Dsolpay)? Odeslal jsem e-maily, ale žádná odpověď a emailová adresa s informacemi se prostě vrací?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před 11 měsíci
Děkuji
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Danny1122
Diamant
Danny1122
před 11 měsíci
Swioez mě taky na 2 týdny vyblokoval 😡
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
Danny1122
Stříbro
Danny1122
před 11 měsíci
Z mé strany bez štěstí, posílal jsem dotazy na jejich e-mail podpory, ale byl jsem prázdný. Budu dál posílat připomenutí a za dva týdny to eskalovat na MC.
Automaticky přeloženo:
Canham
Stříbro
před 11 měsíci
Ahoj, jsem tu nový, ale na tuhle stránku jsem narazil už nějakou dobu. Pořád si ji můžu prohlížet, i když nejsem registrovaný, jen mi nejde psát zprávy.
Jen jsem se chtěl ozvat, protože jsem si všiml, že jen málo lidí zmiňuje dsolpay/swipez a vlastně jsem od nich před pár hodinami dostal peníze zpět na svůj bankovní účet. Poprvé jsem jim napsal asi před 5 týdny a byli naprosto ignorováni, stále mi nenapsali, aby mi to řekli. Také jsem se nedostal do kontaktu s Českou národní bankou a poslal jsem jim prohlášení o stížnostech. Také jsem se dostal do kontaktu s ombudsmanem (oficiálně veřejným ochráncem práv), to vše je na jejich webových stránkách v sekci stížností, kde je máte kontaktovat, pokud jste od nich nedostali odpověď. Prostě jsem jim napsal prohlášení o stížnostech, i když mě stále ignorovali.
Doufám, že to pár z vás pomůže 🤞
Automaticky přeloženo:
Danny1122
Canham
Bronz
Canham
před 11 měsíci
Díky za pomoc, to měl být můj další krok, protože jsem čekal 3 týdny.
Poskytl jste ČNB podrobnosti, nebo jste nevěděl, k čemu byly transakce?
Díky
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Haye
Stříbro
Haye
před 11 měsíci
Je webová stránka / poskytovatel plateb globlipay?
Nenašel(a) jsem webovou stránku
Je to pro všechny???
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Haye
Stříbro
Haye
před 11 měsíci
No, tady vám právní poradit nemůžu.
Automaticky přeloženo:
picapabla14
Canham
Stříbro
Canham
před 11 měsíci
Máš?
Automaticky přeloženo:
player0990
Platina
před 11 měsíci
Ohledně E0000348, nikdo ničeho nedosáhl, že?
Mám několik firem, které nereagují, ale ty, o které bych měl největší zájem, jsou E0000348, Coinpacto a Inovocom.
Poslal jsem Coinpactu mnoho e-mailů, ale nikdy mi neodpověděli.
Automaticky přeloženo:
Badger23
Platina
Danixxx
před 11 měsíci
Omlouvám se, že jsem nemohl být o moc nápomocnější, ale musím být jedním z nich, protože to jsou jediní lidé. Napsal jsem e-mail a náhodou mi jednou vrátili peníze.
Je depasify propojen s jinými názvy transakcí než depasify, víte prosím?
Sorry I couldn't be much more help but has to be one of them as tgere thee only people.i emailed and randomly ontroe was refunded
Is depasify linked to any other transaction names other than depasify do you know please
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Ne, jen oni.
Jsou to společnost z EU, takže by měli vyhovět žádostem o vrácení peněz. Jen jsem jim (zdvořile) vysvětlil, že transakce souvisí s podvodným kasinem, které v mé jurisdikci nelegálně fungovalo.
Trvalo jim asi týden, než jim vrátili peníze, a pak ještě pár dní, než se objevily na mém účtu.
Jen tak dál.
Automaticky přeloženo:
Badger23
Platina
Danixxx
před 11 měsíci
Destream neodpovídá už 3 týdny
Mám jich pár v seznamu, co jsi napsal/a, a sám se snažím je pokutovat.
Destream dont respons havent for 3 weeks
I have a few of them listed what you wrote struggling to fine them myself
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Nebudou. Jsou teď dobře známí tím, že ignorují stížnosti a žádosti o vrácení peněz. Budete muset provést storno úhradu prostřednictvím své banky, nahlásit je kyperským úřadům a komukoli dalšímu, koho najdete. Nezapomeňte si je zkopírovat lol.
Automaticky přeloženo:
Badger23
Platina
kristaasle038
před 11 měsíci
Ne, myslím Sonect
Nono, Sonect i mean
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Společnost Sonect použila k vrácení peněz.
Musíte zdůraznit, že transakce byly spojeny s podvodným kasinem a vy jste nikdy neobdrželi to, za co jste zaplatili.
Jsou to firmy z EU, takže se na ně vztahují zákony EU.
Automaticky přeloženo:
Canham
Danny1122
Stříbro
Danny1122
před 11 měsíci
Určitě jsem přeposlal svůj první e-mail, který jsem po pár týdnech poslal dsopay, pak jsem jen dole napsal, že jsem jim už nějakou dobu psal a ignorovali mě. Pak mi přišel e-mail od CNB, že můj e-mail obdrželi, a o pár dní později, že po počáteční kontrole můj případ podali a že byl přidělen úředníkovi, který se s nimi spojí do 35 dnů, a také mi dali referenční číslo.
Byl jsem upřímný a řekl jsem špatné MCC kódy.
Automaticky přeloženo:
Canham
picapabla14
Stříbro
picapabla14
před 11 měsíci
Ano, udělal jsem to dnes, asi po 5 týdnech.
Automaticky přeloženo:
Canham
Danny1122
Stříbro
Danny1122
před 11 měsíci
Odpověděl jsem, ale řekl jsem, že to šlo na kontrolu a může to trvat 48 hodin lol