Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 963)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 963)
Jaká je prosím jejich e-mailová adresa a co jste jim napsal/a? Rád/a bych vám to vynahradil/a, protože toho u nich mám spoustu.
Automaticky přeloženo:
mulattis
feedthebirds
Platina
feedthebirds
před 11 měsíci
Dobře, takže tohle stálo v bankovní transakci, rozumím tomu správně?
Máte od jiných, kteří vám vrátili peníze?
Automaticky přeloženo:
wafflefrog
Stříbro
před 11 měsíci
Banka právě zamítla jeden z mých chargebacků, protože jsem schválil transakce s mými bankovními kódy. Obchodník sice chtěl peníze vrátit, ale nemohl, protože je banka zablokovala.
Automaticky přeloženo:
swolecanuck
Stříbro
před 11 měsíci
Zná někdo platebního procesoru pro?
AmberfinTranslations (Londýn, Velká Británie)
Tregain (Londýn, Velká Británie)
TRVERS (Londýn, Velká Británie)
Rozhodně falešné popisy, ale pokud někdo má informace o tom, s jakým platebním procesorem jsou propojeny, byl bych velmi oceněn.
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Danixxx
Platina
Danixxx
před 11 měsíci
Můžete mi prosím poslat?
Automaticky přeloženo:
Badger23
Platina
Kelly1234
před 11 měsíci
Myslel jsem, že ZPDG jsou fond?
I thought ZPDG were fundof?
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci
Možná ano, ale myslím, že ta webová stránka odkazuje na tu adresu.
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Platina
před 11 měsíci
Má někdo vrácené peníze od BigPro?
Automaticky přeloženo:
Badger23
Badger23
Platina
Badger23
před 11 měsíci
Zřejmě je obojí pravda!
Automaticky přeloženo:
Player0007
Badger23
Diamant
Badger23
před 11 měsíci
Omlouvám se, můj předchozí komentář se v předchozím vlákně nezobrazil. Vím, že webová stránka je uvedena 🙂 baldigame.com, ale dostal od nich někdo odpověď nebo vrácení peněz?
Moc děkuji za zbytek!
Víte, o jakou webmosaic se jedná? Existuje mnoho podobných společností.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Player54321
Stříbro
před 11 měsíci
Děláte chargeback přes svou banku nebo kontaktujete zpracovatele/poskytovatele plateb?
Kdo byl úspěšný prostřednictvím poskytovatele plateb a který?
Musel/a jste podepsat smlouvu o zveřejnění informací, abyste dostal/a vrácení peněz? Už vám někdo vrátil/a více než 10 tisíc? Moc děkuji!
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Stainton108
Diamant
Stainton108
před 11 měsíci
Jo, Lyngoloom vůbec neodpovídá.
Našel jsem firmu Bies v polském rejstříku, ale žádné kontaktní informace.
Automaticky přeloženo:
SimonP
Stříbro
před 11 měsíci
Měl někdo štěstí s Tinkem? Po dlouhém čekání v podstatě řekli, že to není jejich problém.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
SimonP
Diamant
SimonP
před 11 měsíci
Přesně to samé pro mě. Nechali mě čekat 30 dní, než se na to „podívají", a pak mi v podstatě řekli, ať si jdu dál.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
před 11 měsíci
Každý, kdo bankovně využívá Monzo, co dělá při provádění chargebacků (které musíme pro každý z nich provádět ručně), když systém požaduje nahrání dokladu o přijetí nebo potvrzení objednávky?
Automaticky přeloženo:
SimonP
LizzieCG
Stříbro
LizzieCG
před 11 měsíci
Myslím, že si prostě myslí, že jsou z technických důvodů vyvázlí bez trestu. Myslím, že je nejlepší se obrátit na FOS a nechat je rozhodnout.
Je prostě frustrující, že se nikdo nehlásí k odpovědnosti a všichni na sebe ukazují prstem a říkají „my jen zajišťujeme technické služby" (Tink) nebo „my jen spravujeme bankovní účet" (Clearbank), a to i přesto, že kdyby chyběla jen jedna z těchto stran, znamenalo by to, že by se to nestalo. Prostě nemůžu uvěřit, že Tink vlastní Visa, která sama nic nedělá.
Jen doufám, že jednoho dne všechny tyto podniky zkrachují a dostanou, co si zaslouží!
Automaticky přeloženo:
Hingm001
Stříbro
před 11 měsíci
Má někdo nějaké informace o „Endvr BR"?
Také mám informace o Skinvalutu, ale neodpovídají na e-maily ani zprávy na Facebooku (ano, mají facebookovou stránku)