Ahoj lidi
Už je to nějaká doba, co jsem tu byl. Jen jsem si pročetl a dohlédl všechno, co se děje. Říkal jsem si, že zveřejním rychlou aktualizaci.
Stále jednám se svou bankou ve Spojeném království a včera jsem dostal odpověď, která byla docela pozitivní. Uvedli, že je FCA formálně informovala o tom, co se s těmito nelegálními kasiny děje. FCA bankám sdělila, že se situací budou podrobně zabývat a že se od nich očekává, že zavedou lepší ochranu a postupy pro zranitelné zákazníky, což zní jako dobrý krok.
Zpočátku mi bylo zamítnuto mnoho žádostí o vrácení peněz, ale poté, co jsem to prosadil přes tým pro stížnosti, mi řekli, že spolupracují s Visou, aby zjistili, co se s tím dá dělat. Takže pokud jste byli ke své bance upřímní, mohl by se stát nějaký posun správným směrem.
Jen jedno varování. Banky sdílejí informace o chargebackech a možném praní špinavých peněz. Zpočátku se chargeback může podařit několika lidem, ale jakmile se k tomu přidají další lidé, data se rychle hromadí. Ne všichni, kdo to dělají, píší na fóra a banky se na to budou dívat společně.
Takže buďte opatrní. Pokud budete dostávat své peníze zpět a budete se vracet na stejné stránky, banky si to všimnou a nebude to vypadat dobře. Vzhledem k tomu, jak se tomu začíná věnovat pozornost médií a médií, se banky začnou blíže zabývat tím, co se stalo a jak se s tím lidé vypořádají.
Doufejme, že to bude znamenat lepší ochranu pro ty, kteří se do toho dostali, ale buďte chytří, jak na to.
Dávejte na sebe všichni pozor.