před rokem
Ale Kings Hill není zahrnut do vyloučení gamstop mate.
But kings hill isn’t included in gamstop exclusion mate.
OdpovědětCitovat0
Hune, myslím, že všichni oceňujeme tvůj nápad, ale ve skutečnosti mnozí z nás prostě nemají volné finanční prostředky, abychom mohli přispět na poplatky za právní kanceláře.
Také to může být případ jurisdikce a věřte mi, že jsem se na to podíval. Může se stát, že budete muset jít po skutečné společnosti registrované podnikání jako celku, jako je například Santeda. Vzhledem k tomu, že mnozí z nás jsou v tolika různých geografických lokalitách, bude extrémně obtížné prosadit se, pokud se toho nechopí velmi dobrá advokátní kancelář a stojí to za to? soud, který není v zemi jejich bydliště, protože všechny naše zákony jsou tak odlišné. Rád bych viděl, aby tyto společnosti zaplatily cenu a byly postaveny před soud jako mnoho z nás, ale je to vysoké riziko. Jedinou další možností, kterou jsem si myslel, je možná zahájit petici a přimět dostatek lidí k podpisu, jakmile bude dostatek lidí. licence na hazardní hry Curacao požadující, aby buď odebrali licence, pozastavili je nebo přezkoumali. Pokud ne, vystavte herní licenci Curacao korupci shora za to, že to dovolili tím, že šli do novin všude ve všech zemích s peticí. 🙂
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.