Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 311)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 311)
Upřímně to bylo o pár stránek zpět. Doufám, že se to nestane, můj první los bude příští sobotu a můj druhý 10. ledna
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
meandi
Platina
meandi
před rokem
Můžete mi poslat informace zpět na e-mail ( ? Momentálně s nimi mám případ. Možná by stálo za to s vámi spolupracovat a pomoci je odhalit a vypnout.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Nulový bod jejich přímého kontaktu. Jsou k ničemu a odmítají jakoukoli odpovědnost.
Automaticky přeloženo:
meandi
Anonymized1159
Platina
Anonymized1159
před rokem
Informace o jistotě mám na notebooku, takže až se později dostanu, pošlu mailem. Možná věci, o kterých už víte, ale rozhodně věci, které dokazují nezákonnou činnost a britské banky by jim neměly dovolit provozovat otevřené bankovnictví
Automaticky přeloženo:
meandi
Platina
před rokem
Existuje telegramová skupina? Přísahám, že jsem viděl jeden zveřejněný, ale vrátil jsem se zpět na 217, kde jsem odešel z posledního, a doživotně ho už neuvidím
Automaticky přeloženo:
meandi
Anonymized1159
Platina
Anonymized1159
před rokem
Mohu se zeptat, je váš případ přímo s nimi?
Automaticky přeloženo:
Dustyd
Platina
před rokem
Moje zpětné zúčtování u Tesca bylo zpočátku zamítnuto, poté, co jsem je pronásledoval a vysvětlil nezákonnou činnost obchodníků, řekli: „Jediný způsob, jak můžeme zpracovat zpětné zúčtování za finanční prostředky na hazardní hry, je, když dokážete, že je účet uzavřen nebo že prostředky nedosáhly účet", mějte na paměti při zpracování zpětného zúčtování se ujistěte, že všichni máte důkaz o uzavření vašeho účtu atd.
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
meandi
Diamant
meandi
před rokem
Jak můžete získat vrácení plateb za převody? Můžete mi prosím také napsat na email
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
meandi
Platina
meandi
před rokem
Budu s vámi o tom mluvit prostřednictvím e-mailu.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1159
Diamant
Anonymized1159
před rokem
Někdo řekl, že kopie v úřadech a pomáhají
Automaticky přeloženo:
winnerdude
Stříbro
před rokem
Jak může moje banka neprovést zpětné zúčtování, ale místo toho říkají, že se obrátí na „obchody" a zeptají se jich, zda jsem obdržel své „produkty", pokud obchodník neodpoví, budou potřebovat další důkazy k „zahájení vyšetřování".
Bezcenné, zeptal jsem se také své banky:
Pokud vám neodpoví, co se stane potom?
Moje banka odpověděla:
Pak budeme pokračovat ve zkoumání problému.
Automaticky přeloženo:
meandi
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
není to záruka Myslím, že to vše závisí na bance, nicméně důkaz o do očí bijícím praní špinavých peněz a nezákonných činnostech pomáhá!
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Nesprávný. Udělal jsem to samé a absolutně žádná reakce
Upraveno
Automaticky přeloženo:
meandi
Anonymized1159
Platina
Anonymized1159
před rokem
Vyzbrojeni municí to někdy dělají 🤪
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized1159
Diamant
Anonymized1159
před rokem
Ok ztráta času, pak hurá za heads up
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Omlouvám se, že to zní drsně, ale v podstatě mi vůbec neodpověděli a já nevím, co mám dělat. Chtěl bych je teď nadobro vypnout, protože obcházejí příliš mnoho mezer v systému a vyhýbají se odpovědnosti.