Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 279)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 279)
Pokud má někdo nějaké transakce pro Instaxchange, Kunava.io nebo cryptoyeah, dejte mi vědět, protože mám e-mailovou adresu vlastníků. Už mi nevrátí peníze, protože uvedli mé jméno na černo, ale nevadí mi předat informace dál
If anyone has any transactions for Instaxchange, Kunava.io or cryptoyeah let me know as I have the owners email address. They won’t refund me anymore because they black listed my name but i don’t mind passing on the information
Automaticky přeloženo:
před rokem
Dejte mi prosím adresu, kterou naléhavě potřebuji
Please give me the address I need urgently
Gib mir bitte die Adresse die brauche ich dringend
Ahoj všichni. Také právě dokončuji své e-maily s Instaxchange, takže e-maily zveřejním později dnes, ale ujistěte se, že je zkontrolujete v pilotním programu důvěry. Okamžitě jsem od nich obdržel odpovědi
Hi all. Also I am just finishing up my emails with Instaxchange so will be posting emails later today but make sure you review them on trust pilot. I received responses from them instantly
Neříkají ne. V e-mailu uveďte FCA a CC, vysvětlete Cardaqu, že pro dotyčné obchodníky neexistují žádné webové stránky. Což je součástí jejich podmínek. Neexistuje žádný způsob kontaktu, takže problém nemůžete vyřešit tímto způsobem.
They are not saying no. Mention the FCA and CC them in the email, explain to Cardaq there is no websites for the merchants in question. Which is part of their T&Cs. There is no means of contact so you can't resolve the issue this way.