Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 278)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 278)
Kluci, vyhledejte prosím v historii svého prohlížeče smartpayments.ee to se objeví, pak také vyhledejte globalpay, praxispay a cardaq. Vytvořte časové razítko a uvidíte, jak spolu všechny korelují
Nyní přejděte do své historie vyhledávání, vyhledejte Smartpayments.ee, bude tam acs.smartpayments.ee, poté vyhledejte cardaq a podívejte se na časový rámec transakcí, porovnejte je a proveďte totéž pro Praxis. Spojte je s transakcemi SMPAYPF
Žádám o pomoc při identifikaci poskytovatelů plateb spojených s následujícími subjekty:
klasického oživení
logvip
módní oblečení
zpětná vazba
Virtuální předvoj
Ooo ("křížová platba")
gamerdir.com
vnitřní hra
gammifiry
Pokud má někdo informace nebo postřehy týkající se zpracovatelů plateb nebo finančních institucí spojených s těmito jmény, váš příspěvek bude velmi oceněn.
Pokud má někdo nějaké transakce pro Instaxchange, Kunava.io nebo cryptoyeah, dejte mi vědět, protože mám e-mailovou adresu vlastníků. Už mi nevrátí peníze, protože uvedli mé jméno na černo, ale nevadí mi předat informace dál