Revolut mě požádal o doklad o kontaktu; protože jsem neměl žádné informace, poslal jsem několik e-mailů na obecnou e-mailovou adresu, jako je [email protected] Také jsem požádal o doklad o koupi, protože jsem jim řekl, že mi obchodník nikdy neposkytl žádný doklad, fakturu ani nic jiného. Celkem se mi podařilo získat zpět šest poplatků, tři od Revolutu a tři od Klarny, v celkové výši přibližně 1000 EUR. Zde je celý dopis, který jsem Klarně poslal:
Ahoj,
Ohledně čísla platby 3458776150806167744 uvádím popis požadované digitální služby.
Digitální služba nabízená obchodem Vercs2 se zdála být spojena s pořizováním virtuálního zboží pro videohry, konkrétně digitálních předmětů neboli „skinů" spojených s online herními platformami.
Po dokončení platby jsem očekával/a přístup k zakoupenému digitálnímu produktu nebo nějaké potvrzení, které by mi umožnilo tento obsah používat či uplatnit. Neobdržel/a jsem však žádné potvrzení objednávky, fakturu, přihlašovací údaje, aktivační kód, odkaz na doručení ani nic jiného, co by mi umožnilo přístup k údajně zakoupenému produktu nebo jeho použití.
Také jsem od obchodu neobdržel/a návod k použití ani žádnou další komunikaci.
Dále jsem se několikrát pokusil kontaktovat obchod a požádat o informace a řešení ohledně uskutečněného nákupu, ale bez jakékoli odpovědi.
Proto se domnívám, že smluvní digitální služba mi nikdy nebyla skutečně dodána ani zpřístupněna.
Upřímně,
Doufám, že to pomůže.
Automaticky přeloženo: