Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 580)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 580)
Narazil jsem na obojí. Z toho, co jsem zjistil, se zdá, že jusski6 a tokdom jsou propojeni s Xpate.
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 51 minutami
Díky, dejte mi vědět, pokud vaše banka potvrdí něco ohledně Xpate. Podařilo se vám už získat vrácení peněz za některou z těchto transakcí?
Automaticky přeloženo:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
před 47 minutami
Zkoumám ty samé. Z toho, co jsem viděl, se tato jména objevila také v souvislosti s platební trasou Cardaq/CardServ, ale zatím jsem neviděl, že by byl pro ně jednotlivě potvrzen příjemce.
Pokud má někdo zkušenosti s MCC, Acquirer ID, ARN nebo jinými vráceními peněz pro Hexo Land, SIS Art Union, Horizon Land nebo Exist Sys, prosím, podělte se.
Všechny jsou propojeny s Xpate. Vercs2 a tokdom se objevují pod Xpate Ltd, zatímco calcal a jusdot5 byly také propojeny s Xpate. Požádal bych vaši banku o ARN a Acquirer ID/ICA pro každou transakci – to by mělo pomoci potvrdit přesného nabyvatele.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Zlato
DjumK
před 36 minutami
Jo, to se shoduje s tím, co jsem našel. Zdá se, že za všemi čtyřmi stojí Xpate. Pořád bych se snažil získat od banky ARN, ID příjemce a MCC, abych si ověřil přesnou entitu. Dejte nám vědět, co vám dají.
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
před 31 minutami
Zatím jen Xpate. Stále se snažím zjistit, kdo je skutečný obchodník. Pokud něco najdu, napíšu sem.
Setkali jste se také s tokdomem nebo paypayem?
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Unbroken
Zlato
Unbroken
před 18 minutami
Z toho, co jsem zjistil, byly vercs2, calcal, jusdot5, tokdom, jusski6 a paypay v platebním řetězci propojeny s Xpate. Stále se ale snažím identifikovat skutečného obchodníka, který za každým z nich stojí.
Automaticky přeloženo:
Lisa2
Zlato
před 17 minutami
Ahoj, má někdo víc informací o vercs2, calcal, jusdot5, tokdom, jusski6 nebo paypay? Vím, že jsou propojeny s Xpate, ale podařilo se někomu identifikovat skutečné obchodníky, kteří za nimi stojí?