Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 593)

před rokem od kirekin
|
1 722 821 zobrazení 12 756 odpovědí |
1...592 593 594...684
před 3 týdny

Pro zajímavost, jaká je pravděpodobnost, že tyto organizace zpochybní zúčtování? Je častější, že to dělají a falšují informace, nebo na sebe nechtějí upoutat pozornost, tak to nechají plynout?

Automaticky přeloženo:
Bobalobadob
před 3 týdny

Asi záleží na množství a obchodníkovi.

Viděl jsem pár o tom, jak je Terrvers vyzývali. Zajímalo by mě, za co se říká 1000+ £, ale... Předpokládal bych, že můžete zkusit zpochybnit falešné faktury, ale záleží na tom, jaký zájem má banka. Mnoho bank nejeví zájem, což je docela znepokojivé

Automaticky přeloženo:
Lloydie2525
před 3 týdny

Kreditní karty pro mě nebyly problém, okamžitě to zvedly, kontaktovali obchodníka, obchodník je požádal, aby zrušili spor a vrátili peníze přímo do 30 dnů. Provedl jsem pouze dvě transakce na kreditní kartě. Byli z toho skvělí, protože na ccm byla větší ochrana.

Automaticky přeloženo:
Bobalobadob
před 3 týdny

Je to tak trochu štěstí při losování, že se nebojí lhát o tom, to je jisté.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Hellohello
před 3 týdny

Dostali jste někdy náhradu od terrverů?

Automaticky přeloženo:
Williamj86
před 3 týdny

Nějaké štěstí?

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny

Ahoj - Našel někdo Onlindg B?

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny

Admine, můžeš toho chlapa zablokovat. Toto je asi počtvrté, co zde propagujeme nabídky kasina.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny

Správci nejsou k dispozici 24/7, ale pravidelně kontrolují celé fórum. Nebojte se. Na takové příspěvky nemusíte reagovat, abychom je mohli odhalit. 🙂

Automaticky přeloženo:
dbeasley4
před 3 týdny

Myslím, že to nikdy nenajdeme tbh. Jsem docela dobrý v hledání 99 % obchodníků a zpracovatelů plateb, ale tohle je to, co jsem už měsíce nemohl najít. Různé různé adresy a umístění. Různými způsoby je to zobrazeno na výpisech. Je to neuvěřitelně frustrující

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny

Jsem si jistý, že jsem včera v noci našel Terrvers, dám jim týden na odpověď, i když pro potenciální vrácení peněz, než odejdu, zboží neobdrželi a pak můžu sdílet informace, abych udělal totéž.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny

Dobré ráno

Vyhledávám technologie xpowerslide, visionspero a xaas.

A já se snažíte, měli jste odpověď a náhradu.

Díky je důležitý

Automaticky přeloženo:
Kishen2777
před 3 týdny

Ahoj,

Na konci jsem šel cestou, kterou zboží nebylo přijato

Automaticky přeloženo:
Williamj86
před 3 týdny

Podařilo se vám vrátit peníze? Slyšel jsem, že některým lidem terrvers ukázal falešné účtenky!

Automaticky přeloženo:
Williamj86
před 3 týdny

Podařilo se vám získat refundaci nebo úspěšné zúčtování? Viděl jsem, že někteří lidé byli zasaženi falešnými fakturami

Automaticky přeloženo:
Williamj86
před 3 týdny

Dostali jste náhradu?

Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
před 3 týdny

Ahoj.. pročítal jsem si fórum, máš prosím kontaktní údaje na Kashiu?

Automaticky přeloženo:
Bbpaul
před 3 týdny

Pokud chcete, mohu vám poslat e-mail

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny

Pokud má někdo informace pro Terrvers, bylo by to skvělé

Automaticky přeloženo:
Mizu
před 3 týdny

můžete mi prosím dát Terrvers email

Automaticky přeloženo:
Jcejejxjvujr
před 3 týdny

můžete dát na něj kontakt prosím

Automaticky přeloženo:
1...592 593 594...684
Jít na stránkuz 684 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky