Slušná šablona, kterou můžete použít, pokud ji někdo z vás chce použít
Vážený tým pro řešení sporů [Bank Name],
Píši, abych formálně vznesl stížnost a požádal o naléhavou akci ohledně transakce, která se objevila na mém účtu:
Jméno obchodníka:
Datum transakce: [Vložte datum]
Částka transakce: [Vložte částku]
V době této transakce jsem byl (a zůstávám) registrován u GAMSTOP, národního systému sebevyloučení pro služby hazardních her ve Spojeném království.
Kromě toho je na mém účtu [Název banky] povoleno blokování hazardních her, speciálně navržený tak, aby zabránil zpracování transakcí souvisejících s hazardními hrami.
Navzdory těmto ochranným opatřením byla tato platba zpracována, protože obchodník transakci chybně zakódoval a zamaskoval ji jako nehazardní službu. To vedlo k jasnému obejití mého blokování hazardních her a sebevyloučení, čímž jsem byl vystaven újmě, které jsem se aktivně snažil zabránit.
Tato situace představuje klamavou obchodní praktiku podle nařízení o ochraně spotřebitele před nekalým obchodováním z roku 2008 a nedodržení povinnosti péče ze strany obchodníka i příslušných platebních systémů.
Podle pokynů FCA se od finančních společností očekává, že přijmou přiměřené kroky k ochraně zranitelných zákazníků, zejména když je aktivní blok hazardních her. Nesprávné kódování této transakce rovněž podkopává účinnost takových ochranných opatření.
Žádám tedy:
Okamžité vyšetřování této transakce.
Úplné zpětné zúčtování z důvodu nepravdivého prohlášení a porušení předpisů na ochranu spotřebitele.
Písemné potvrzení o opatřeních přijatých k vyřešení této stížnosti.
Pokud nebude tato stížnost vyřešena k mé spokojenosti, vyhrazujem si právo postoupit záležitost bez dalšího upozornění Službě finančního ombudsmana.
Zacházejte s touto záležitostí naléhavě vzhledem ke kontextu zranitelnosti a souvisejícím rizikům.
S pozdravem
[Vaše celé jméno]
[Vaše adresa]
[Číslo vašeho účtu]
[Vaše kontaktní údaje]