Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 683)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 683)
Fungovalo to pro mě, ale použil jsem to před třemi měsíci, možná to změnili. Ano, právě jsem se podíval na jejich web a teď je
Automaticky přeloženo:
plana88
bwastook
Stříbro
bwastook
před rokem
Vyhrál jsem zpětná zúčtování u všech těchto 4 obchodníků.
Automaticky přeloženo:
bwastook
plana88
Zlato
plana88
před rokem
Nejprve se snažím zjistit, jestli se s nimi skutečně někam dostanu
Automaticky přeloženo:
plana88
bwastook
Stříbro
bwastook
před rokem
Dostal jsem odpovědi pouze od bitsent a kycoin. Právě řekli, že jsem koupil krypto a kycoin. Požádal jsem o potvrzení, nikdy jsem to zjevně nedostal, takže jsem pokračoval ve zpětných zúčtováních, protože jsem cítil, že mám pro svou banku dostatek důkazů.
To je šokující, že jsem dostal falešnou fakturu z banky, abych se vrátil a podal námitku, a banka říká, že pokud od nás nic do 21. 4. 25, vyhráli jste ji, takže čekám na vrácení peněz na vyplacení Jsem si jistý, že jsem zde zaslal svůj protestní dopis.
Automaticky přeloženo:
PH101
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
To bude součástí skinsmagnate.com Mám 3 ve své bance v Londýně GB
Opět skvělá pomoc, opravdu jste! Opravdu si vážím všeho, co zde děláte, pomáháte tolika lidem.
Teď si o nich přečtu, abych viděl, jaký musí být můj přístup k tomu davu.
Ještě jednou díky!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
PH101
Diamant
PH101
před rokem
Žádné problémy mě neinformují, protože mám na svém bankovním účtu 3 v hodnotě 1300 GBP a myslím, že jsem proti nim vyhrál již 3 poté, co mi poslali falešné faktury za ty, které jsem z minulého roku zpochybnil, a vznesl jsem námitku, že to trvalo asi 5 měsíců. Počítám, že jen změní ref na platbu pro každou stránku kasina a to je jejich ústředí pro praní špinavých peněz!
Upraveno
Automaticky přeloženo:
PH101
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
Pošlu jim přímo e-mail. Požádá o vrácení peněz a udělá to snadným způsobem, zmíním se o tom, že spíše než aby vytvářeli falešnou fakturu, měli by mi ji dát přímo.
Jen jedna otázka, jestli můžu. Provedu 1 platbu zpět za celkovou částku nebo všech 20+ transakcí samostatně?