Páni, někteří soudní lidé! mám. Byl jsem zde 6 měsíců, ale i přes 1 malou recidivu to jen honí obchodníky, které nemohu najít, abych potvrdil stížnosti u FOS a banky.
Buďte velmi opatrní, ale za poslední dva dny jsem měl dva e-maily, jeden v ruštině a druhý v mizerné angličtině. Jedním z nich bylo jméno, které bylo v této skupině, ale mohou to být „získané" detaily. Oba velmi chytří nejprve požádali o cenovou nabídku z mé firmy a připojili fakturu, ale jméno na e-mailu neodpovídalo adrese nebo faktuře 🙄, a druhým bylo urovnání mého případu podvodu, špičkový právník, který neumí anglicky, ačkoli adresa byla Amerika, ale e-mail přišel z Nigérie a České republiky. Vtipy na ně i když, jak jsem jen nastavit e-mail pro toto fórum!!!! Také jsem měl ve čtvrtek e-mail se spoustou nadávek, protože někdo neměl podrobnosti o obchodníkovi, pomohl jsem mnoha, psal e-maily, dopisy a zkoumal, ale poté už nevím, jestli si mohu pomoci. Zvláště jako 9/10 jsem byl ignorován, když jsem se zeptal 🙄
Wow some judgemental people about! I have. Been here for 6 months however despite 1 small relapse it is just chasing merchants I can’t find to validate complaints with FOS and the bank.
Be very careful however I have had two emails in last two days, one in Russian and the other poor English. One was a name that has been in this group however may be "acquired" details. Both very clever first asked for a quote from my business and attached an invoice however name on email did not match address or invoice 🙄 and the second was settling my fraud case, a top attorney, who can’t speak English however address was America but email came from Nigeria and Czech Republic . Jokes on them though as I only set up email for this forum!!!! I also had an email on Thursday with a load of abuse because someone didn’t have merchant details, I have helped many, wrote emails, letters and researched but after that I don’t know if I can bring myself to help anymore. Especially as 9/10 I have been ignored when asking 🙄
Automaticky přeloženo: