Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 682)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 682)
Toto je generální ředitel společnosti Quickbit - formálně jsem tuto osobu požádal o schůzku, nejlépe osobně, ale nepochybně uteče a schová se jako vždy.
Revolut jsou šokující!! Jsem také s fos, ale právě jsem se obrátil na ICO, když jsem požádal, sar neposkytli všechny informace, které jsem požadoval, a ve skutečnosti zfalšovali zpětná zúčtování smazala všechny důkazy, které jsem poslal!
Doufal jsem, že někdo může pomoci, a tak jsem předtím podepsal vzdání se nároku na vyrovnání, nebyl jsem schopen identifikovat zpracovatele kromě jednoho, odmítli objasnit žádné zpracovatele ani je neidentifikovali na prominutí. Oslovil jsem však jiného obchodníka, aniž bych tušil, že je zpracovatelem uvedeného webu, kterému jsem podepsal výjimku. Jak závazné by se toto zřeknutí stalo, když vynechali zásadní informace?