Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 593)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 593)
Pro zajímavost, jaká je pravděpodobnost, že tyto organizace zpochybní zúčtování? Je častější, že to dělají a falšují informace, nebo na sebe nechtějí upoutat pozornost, tak to nechají plynout?
Viděl jsem pár o tom, jak je Terrvers vyzývali. Zajímalo by mě, za co se říká 1000+ £, ale... Předpokládal bych, že můžete zkusit zpochybnit falešné faktury, ale záleží na tom, jaký zájem má banka. Mnoho bank nejeví zájem, což je docela znepokojivé
Kreditní karty pro mě nebyly problém, okamžitě to zvedly, kontaktovali obchodníka, obchodník je požádal, aby zrušili spor a vrátili peníze přímo do 30 dnů. Provedl jsem pouze dvě transakce na kreditní kartě. Byli z toho skvělí, protože na ccm byla větší ochrana.
Myslím, že to nikdy nenajdeme tbh. Jsem docela dobrý v hledání 99 % obchodníků a zpracovatelů plateb, ale tohle je to, co jsem už měsíce nemohl najít. Různé různé adresy a umístění. Různými způsoby je to zobrazeno na výpisech. Je to neuvěřitelně frustrující
Jsem si jistý, že jsem včera v noci našel Terrvers, dám jim týden na odpověď, i když pro potenciální vrácení peněz, než odejdu, zboží neobdrželi a pak můžu sdílet informace, abych udělal totéž.