Může mi někdo dát základní představu o nejlepším způsobu, jak toho dosáhnout. Snažím se pročíst vlákno, ale je toho hodně, co musím projít, a vím, že některé z mých transakcí proběhly před chvílí, takže čas může být důležitý
Hraji zdarma 5 let poté, co jsem prohrál spoustu peněz, a pak jsem se před pár měsíci dozvěděl o non-gamstop zahraničních kasinech a můj život se obrátil k horšímu. Vím, že jsem závislý na hazardních hrách, a proto jsem se ze všech stran vyloučil, zaregistroval jsem se na Gamstop, zablokoval jsem si hazardní transakce ve své bance atd. Za posledních několik měsíců jsem prohrál téměř všechny své úspory a prostě jsem nemohl přestat. Jsem přesvědčen, že mnoho kasin, ve kterých jsem hrál, bylo zmanipulováno, a bylo jich hodně.
Bankuji u Monzo, ale provedl jsem několik vkladů prostřednictvím kreditních karet. Mnoho monzo transakcí byly převody Falcora Finance nebo Payop.
co mám udělat jako první, kontaktovat obchodníky? jak to mám udělat? Zoufale se snažím získat část těchto peněz zpět. Vím, že jsem to ztratil kvůli své vlastní slabosti, ale podnikl jsem kroky, abych se tomu ubránil, a prostě se mi nezdá fér, že se tato kasina záměrně snaží obejít to a využívat ubohé lidi, jako jsem já.
Automaticky přeloženo: