Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 589)

od kirekin
|
1 705 939 zobrazení 12 728 odpovědí |
1...588 589 590...682
melrao007

Byl to Elegro nebo Niko jako niko vzal platbu?

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Kelly1234

Ani moje neposílají dopisy, jejichž doručení trvá téměř dva týdny, není divu, že už je po dnech vracení peněz, protože většinu času trávím čekáním na komunikaci.

Automaticky přeloženo:
Miki33

Psal jsem e-mail, nereagují.

Automaticky přeloženo:
Waldo1984

Tak jsem jim oběma poslal e-mail, Elegro se mi ozvalo rychleji a řekli, že mě neuznávají jako zákazníka bla bla bla Pak jsem poslal několik e-mailů tam a zpět, ale trvali na tom, že nemají nic společného s technologiemi Niko, i když všichni víme, že ano! Niko odpověděl teprve před několika dny a řekl, abych se obrátil na obchodníky, kteří dva z nich jsou zcela nedosažitelní, nebo šel přes svou banku, což nemohu, protože uplynulo 120 dní.

Automaticky přeloženo:

Měli bychom dát dohromady případ a poslat ho Coffezzile. Osloví ještě více lidí.

Automaticky přeloženo:
Waldo1984

Kde jste je kontaktovali?

Automaticky přeloženo:

Ví někdo něco o:

-streamingdotshop

- služby pískové techniky

-metond spol

Automaticky přeloženo:
Mizu

S

Automaticky přeloženo:
melrao007

Dobře, doufal jsem, že technologie Niko budou užitečnější, protože jejich jméno je na bankovních výpisech každého, je to k vzteku, jak se mohou vrátit a kontaktovat obchodníka.

Automaticky přeloženo:
Anonymized839

Ahoj,

Našli jste nějaké kontaktní informace pro Zinzipay?

předem děkuji

Automaticky přeloženo:
Waldo1984

Pro KTM? nevěděli, že jsou spojeni s niko

Automaticky přeloženo:
Mizu

Ach ne, promiň, neviděl jsem, že ses na to zeptal, jen jsem předpokládal, že to bylo z mého posledního příspěvku. Jeho

Automaticky přeloženo:
Waldo1984

Vidím, že už jsem měl ten správný, ale před týdnem jsem dostal následující odpověď a žádná náhrada:

"Děkujeme, že jste se na nás obrátili. Přezkoumali jsme vaše obavy a rádi bychom objasnili následující:

Deskriptory transakcí spojené s vaším nákupem jsou přiřazeny v souladu se standardními protokoly zpracování plateb. I když se deskriptory mohou mírně lišit v důsledku bankovních systémů a zprostředkovatelského zpracování, zůstávají v souladu s příslušnými předpisy. Nemanipulujeme ani nezkreslujeme podrobnosti o transakcích, ani se nezapojujeme do žádné formy praní transakcí.

Naše společnost funguje jako směnárna kryptoměn a nefunguje jako zpracovatel plateb pro třetí strany. Kód kategorie obchodníka (MCC) přiřazený k našim transakcím je plně v souladu s předpisy Visa a Mastercard a neměníme klasifikace MCC, abychom obešli bankovní omezení. Jakákoli tvrzení naznačující opak jsou nepodložená. Naše transakce jsou také správně kategorizovány a plně v souladu s předpisy Mastercard a VISA.

Všechny transakce zpracovávané na naší platformě vyžadují výslovnou autorizaci od zákazníka prostřednictvím jeho bankovní instituce. Mějte prosím na paměti, že transakce s kryptoměnami jsou nevratné a jakmile bude směna dokončena a kryptoměna bude doručena na blockchain, neneseme žádnou odpovědnost za to, jak jsou tyto prostředky použity."

Automaticky přeloženo:
Mizu

Oh, to je šokující, mám podobné, ale gesto dobré vůle na konci jediný rozdíl, který zde vidím, je, že jste z jiné země, mohou to být jiná pravidla, ale není dobré, že vám nepomohli.

Automaticky přeloženo:
Mizu

Měl jsem stejnou odpověď a jsem také Švéd. Poslal jsem následný e-mail, který tlačil na bity KYC a další stinné věci s pomocí ChatGPT a dostal jsem peníze jako dobré gesto, jak řekl Waldo. Sice to bylo jen 50 EUR, ale i tak. Doufám, že to pomůže

Automaticky přeloženo:
Leoca79 příspěvek smazal/a

Pokud by měl někdo nějaké informace o následujícím, byl bych velmi rád. Většina z nich je příliš stará na cestu zpětného zúčtování, ale s novými informacemi, které se objevují a média je dohánějí, bych rád zkusil znovu vyvinout nějaký tlak.

Nigérijští obchodníci:

konstrukce adosunglog

sambo b. gyel spol

St Juvictech Nigérie

vstup společnosti sophia

torad Investments co

ihahul nigérie omezená

temmy ranč 1960 spol

alkarams důvěřovat a m

mega super obchod nig

sluníčko amadi bušín

automaty systems tec

cecureinteligence

oblouk*figg afrika tec

zee globální podnik

čistá zelená energie en

těsnění ryde

gus merchandise co.

Grossvend nigeria lt

bgb nigeria limite

Zambijští obchodníci:

služby zamtransact

Estonští obchodníci:

gamerkey.store

gamerkey

bulleskins

Turečtí obchodníci:

www.radiantredeems.com

www.giftinggenie.io

kyperští obchodníci

thegamediscovery.com

herní pobřeží

GB obchodníci:

GamingStore

colibrico

designnow

Polští obchodníci:

vmgames

zásluhy

Obchodníci z arabských emirátů:

dynamika pay2assist

Automaticky přeloženo:
Legolas11

Mám zásluhy, upřímně nevím, jestli je to správné, ale spojil jsem to s poskytovatelem internetu v Polsku! Podal jsem proti nim zpětné obvinění, takže uvidíme, jaký bude výsledek!

Automaticky přeloženo:
Kelly1234

Velmi zajímavé. Byli bychom velmi vděční, kdybyste mi dali vědět, pokud získáte nějaké nové informace o zpětném zúčtování

Automaticky přeloženo:
ash1303

Ahoj ash1303

Nechci snižovat vaše očekávání, ale jen abych vám řekl, že jsem měl úplně stejný rozhovor s bankou Halifax. Poté jsem poslal všechny transakce (celkem asi 40) a důkazy a po týdnu řekli, že je odmítají zvýšit, protože jich bylo příliš mnoho a také mi zavírají účet!

Automaticky přeloženo:
1...588 589 590...682
Jít na stránkuz 682 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky