Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 587)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 587)
Ne, zrušil jsem nárok poté, co jsem slyšel, že váš účet zavírají. Poslali jim e-mail a řekli mi, abych kontaktoval přímo banku, takže to beru jako ztrátu
Moje je podobná částka, jen jiná banka. Vypadají, jako by spolupracovali. Jakmile je skutečně vychovají, je to dobrá zpráva, protože pro tyto podvodníky je těžké s nimi bojovat.
V současné době jsem také získal přibližně 5 000 GBP na zpětných zúčtováních prostřednictvím Mastercard prostřednictvím Santander. Žádnému z nich jsem předem nepřipsal, což je nepříjemné, ale více než měsíc nebyla žádná aktualizace a obvykle nejsou žádné zprávy dobrou zprávou!
Rozbiješ to! Doufám, že se vám podaří získat zpět peníze, nebo alespoň část z nich!
Před nedávným výkyvem minulý týden jsem byl skoro dva roky čistý. Musíte si jen připomenout, abyste odstranili jakékoli pokušení. Jako závislé nás může odradit i pouhý stírací los v hodnotě 1 £, takže se musíme vyhýbat jakékoli formě hazardu.