Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 586)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 586)
Ahoj Waldo, wbmsc mi řekl, že ve svém systému nemohli najít žádné transakce ode mě, takže jsem transakce s Revolutem zpochybnil. Nevím, jestli to něco vyřešilo, ale aspoň jsem to zkusil🥺
Automaticky přeloženo:
Agora
Zlato
před rokem
Také hledám obchodníka vitafexp EE Tallinn
Nevíte někdo něco? předem děkuji
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Anonymized849
Diamant
Anonymized849
před rokem
je to Orbexia
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
poppyr
Diamant
poppyr
před rokem
Kdo vrátí peníze?
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
Agora
před rokem
Také hledám obchodníka vitafexp EE Tallinn
Nevíte někdo něco? předem děkuji
I am also looking for the merchant vitafexp EE Tallinn
Nemám tušení, že jsem jen poskytoval informace, neměl jsem s nimi žádné jednání, takže jsem vám to nemohl říct.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Diamant
před rokem
Stále se snažím najít Wpbazar estonsko Pokud má někdo nějaké informace
Automaticky přeloženo:
poppyr
Anonymized839
Stříbro
Anonymized839
před rokem
Aha, jen jsem předpokládal, že jsi s nimi byl v kontaktu. Tak budeme držet palce!
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Depasify požádal o další informace, tak je poslal. Vracejí peníze?
Automaticky přeloženo:
Romi
Community & Complaints Administrator
dqvi124123
před rokem
Potřebuji pomoc
I need help
Necesito ayuda
Automaticky přeloženo:
před rokem
Dobrý den.
Mohl bys být konkrétnější, prosím? Jak bychom vám mohli pomoci?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Agora
Diamant
Agora
před rokem
Ano, udělali mi to také, ale podařilo se mi získat zpětné zúčtování jedné transakce, které bylo potvrzeno, že to byli oni, protože e-mail je na jejich webu a adresa se s ním shoduje.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Platina
před rokem
Tak tohle je trochu výhra.
ačkoli můj účet v bance Lloyds je nyní uzavřen, takže potřebuji, aby mi ho poslali na jiný
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
to byly informace o mých bankách.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
Toto je jejich adresa na webu, na začátku března jsem dostal náhradu, o které také řekli, že mě nepoznali.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Ano, dostal jsem od nich refundaci a ve stejné situaci, kterou mi poslali do otevřené banky, jsem musel skákat přes obruče, protože jsem od nich nikdy neodstoupil.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
Také mohu všem jen zmínit, že pokud jste obchodníkovi zablokovali přijímání plateb z banky jako já, mohla by se stát, že se vám pokusili vrátit peníze a nemohlo to projít, protože se to stalo mně! Musel jsem odblokovat dsservltd, protože refundace byla zablokována mou bankou.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Děkuji - požádali mě o zaslání bankovních výpisů atd. a bankovních údajů, aby mi je převedli, takže uvidíme.
není to nejhorší e-mail, který byste dnes ráno měli zkontrolovat jako první
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Ne, kdyby takoví byli všichni. Jsem si jistý, že transakce byly z roku 2023 na mém, takže nemuseli vyplácet, ale nebylo to moc, ale všechno se počítá a alespoň se pokusili dát věci do pořádku a refundace přímo, doufejme, že se poučili, ale pochybuji, protože jsem si jistý, že to bude pokračovat, když spolu mluvíme.