Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 456)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 456)
Zahájím tento proces nyní a doufám v to nejlepší – nejsem si však jistý, protože celkem 47 transakcí a nemám ponětí, co je předložit, promluvím si s bankou a uvidíme, zda mohou pomoci, ale nedávají si velkou naději, protože se neradi dotýkají hazardních transakcí.
Ach, to byl krátkodobý podnik. Starling děkuje za upřímnost, ale vzhledem k povaze transakcí a skutečnosti, že jste obdrželi službu, zpětné zúčtování by nebylo životaschopné.
Dnes mi také řekli, že je to konečné rozhodnutí, ale když jsem s někým mluvil po telefonu minulou noc, byla zcela na mé straně a řekla, že zavolá zpět v pondělí poté, co dám všem obchodníkům čas na odpověď. Určitě budu znovu polemizovat.
Nepodařilo se mi najít žádného z obchodníků a pochybuji, že by stejně vrátili peníze. Možná si znovu promluvíme se Starlingem, ale nedávám si moc nadějí! Doufám, že budete mít větší štěstí než já!🤞🏼
Sakra to je tak dlouho lol. Nedávno jsem vyhrál případ poté, co jsem zde podal stížnost na Jokabet, který je jejich sesterskou stránkou. „Zpracování" vrácení peněz jim trvá tak dlouho
Jo lol blázen není. Dost legrační začala moje stížnost v polovině prosince, že odmítli vrácení peněz více než měsíc, dokud můj chlap Michal nezačal říkat, že pokud se to nevyřeší, bude to mít dopad na jejich hodnocení lol. Tohle mohlo být vyřešeno už dávno... Skoro bych chtěl tlačit na kompenzaci.