Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 455)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 455)
To nedává smysl od všech lidí, kteří zde mají pravidlo zpětného zúčtování 12.7, přesně z tohoto důvodu jsem si jistý, že je to ten pravý, ale necitujte mě, jsem MasterCard.
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
melrao007
Stříbro
melrao007
před rokem
Mám transakci s nápisem ECHOESTATE. Je to echostntex? Máte na ně prosím email?
Automaticky přeloženo:
melrao007
Martin61
Diamant
Martin61
před rokem
Echosyntexové transakce? Všichni byli betfoxx
Automaticky přeloženo:
kellyharry436
Bronz
před rokem
Díky
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
Stříbro
před rokem
Zná někdo kontaktní údaje pro "LUXTEL"?
Automaticky přeloženo:
melrao007
joelemanuel5559
Diamant
joelemanuel5559
před rokem
Nejste si jisti, zda má echoestate něco společného s echosyntexem, jen jsem rychle prohledal ten váš a jediné, co se objevilo, byla realitní kancelář.
Automaticky přeloženo:
melrao007
joelemanuel5559
Diamant
joelemanuel5559
před rokem
Máte nějaké další informace nebo je ve vašich prohlášeních uvedeno pouze echoestate a luxtel? Jsem v tomhle všem docela nováček, možná mi někteří zkušenější kluci a holky budou užitečnější.
Automaticky přeloženo:
joelemanuel5559
melrao007
Stříbro
melrao007
před rokem
Začal jsem s vracením peněz téměř před rokem a dostal jsem několik refundací, ale LUXTEL a ECHOESTATE jsou jedny z mála, na kterých jsem nikdy nic nenašel. Ano, píše se pouze LUXTEL, nic víc...
Automaticky přeloženo:
Freddi87
Stříbro
před rokem
Žádné informace o MUIZGN?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Diamant
před rokem
Někdo před časem zveřejnil tento e-mail
S
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Freddi87
Diamant
Freddi87
před rokem
Je to, že všechny informace, které můžete vidět, nepřicházejí jako ty, které má kdokoli jiný, nebo nic při vyhledávání.
Automaticky přeloženo:
Freddi87
Waldo1984
Stříbro
Waldo1984
před rokem
Muizgn London je vše, co vidím
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Freddi87
Diamant
Freddi87
před rokem
Nikde se nic takového jména neobjevilo, bylo to už dávno? Spousta mých starších se také nezobrazuje.
Právě jsem dostal tuto odpověď od MyStake a nejsem si jistý, jak odpovědět.
Ahoj,
Doufám, že vás tento e-mail najde dobře.
Rádi bychom vás upozornili, že pro naše transakce využíváme platební systém třetích stran. To znamená, že proces provedení vkladu zahrnuje několik kroků a v důsledku toho se název spojený s transakcí může příležitostně změnit.
Máte-li jakékoli další obavy ohledně vrácení peněz, laskavě vás požádejte, abyste kontaktovali náš příslušný tým na tomto e-mailu: