Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 578)

od kirekin
|
1 725 751 zobrazení 12 758 odpovědí |
1...577 578 579...684
CryptoG82

Zná někdo obchodníka s trevvers nebo TRVRS?

Automaticky přeloženo:
Howdydowdy příspěvek smazal/a

Do banky?

Řekl jsem, že jsem neautorizoval platby obchodníkovi TRVRS a že jsem vložil na jiný web.

Řekl jsem jim, že jsem platby autorizoval, ale ne obchodníkovi.

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

Proto to odmítli. Uvidí pomocí IP adresy atd., že jste to byli vy, kdo provedl transakce, které musíte udělat, protože zboží nebylo přijato, a poté vysvětlí nesprávné MCC od společnosti atd. s důkazem v e-mailech, které jste je kontaktovali. Budou to klasifikovat jako podvodné tvrzení, takže bych byl opatrný

Automaticky přeloženo:
sean1121

lol, dostal jsem náhradu od Ninewin v plné výši. Nechápu, proč vrátili jen 50%

Automaticky přeloženo:

Dostal někdy někdo jiný než osoba NDA náhradu ve výši 500 GBP ze Santedy?

Automaticky přeloženo:
JosieRosie46

ještě ne. Tvrdí, že peníze poslali. Ale nic jsem nedostal. Zamítli také, abych požádal o TRN k prokázání platby.

Nedostal jsem z nich ani korunu

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

pokud je to revlout

tak nečekej

stalo se to předtím

revlout platbu odmítne a z bezpečnostních důvodů ji pošle zpět

pokud Lloyd's

obdržíte jako potvrzení o převodu. lloyds všechny tyto platby pomalu přijímá, zatímco revlout ne

Automaticky přeloženo:
abdelilaharhmir

Jsem s Monzem

Bude to mít efekt?

Automaticky přeloženo:
JosieRosie46

No počítám, že když to teď změním, řeknou mi, kam mám jít??

Vznesl jsem spor vysvětlující, že nemohu získat InTouch u obchodníka, abych získal vrácení peněz, a že mají větší šanci než já jako zpětné zúčtování.

Mám bankovní účet Monzo.

Než to budu moci udělat, budu muset nejprve počkat na odpověď na můj spor

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

Monzo s největší pravděpodobností zavře váš účet, je známý tím, že to dělá, když se jedná o hazardní transakce. Je to hrozné 🙁

Automaticky přeloženo:
JosieRosie46

Tohle jsem tady nechtěl.

Jako štěstí wi pravděpodobně mít. Uzavřou můj účet a těch 12k bude zasláno monzo.

FFS. Vykuchaný, když mi zavřou účet

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

Doufám, že ne! Je pravděpodobné, že jen když vidím, jak jiní měli své rychle zavřené poté, co vyvolali spory. Udržujte nás aktuální

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

ne

pokud čekáte na vrácení peněz do Monzo

Radím vám, abyste se obrátili na společnost Monzo a zrušili zpětné zúčtování

jinak váš účet zavřou

stalo se to se mnou

vznesl jsem zpětné zúčtování

zítra jsem našel svůj účet uzavřený, taky by s nimi nikdo nechtěl bankovat

Automaticky přeloženo:
abdelilaharhmir

Musí vás upozornit, aby si dali své záležitosti do pořádku. BOS mi dal 2 měsíce předem upozornění, i když nemohu používat účty, stále mohu jít do banky a přesouvat peníze nebo platit věci, které prostě musí udělat oni, když odstraní blokování, a poté to znovu nasadí, jakmile uděláte, co musíte udělat.

Nemohu mluvit za online banky, jsem se Starlingem, ale nyní jsem velmi opatrný, protože všechny mé velké transakce probíhají přes tento účet a nechci, aby byl uzavřen v případě vrácení peněz. Buďte tedy velmi opatrní, pokud vyvoláváte malé spory, ale máte větší, kontaktujte obchodníky a kasina a dejte vědět o své přítomnosti.

Automaticky přeloženo:
melrao007

Poslal jsem e-mail společnosti Monzo a zeptal jsem se, zda je pravděpodobné, že bude můj účet uzavřen, protože jsem vznesl spory.

Vysvětlení, že jsem se stal obětí podvodu, ne pachatelem.

Odpověděl, že pokud můj účet uzavřou, budu mít čas dát věci do pořádku a dostanu upozornění.

Mám otevřený účet u zopa. Takže pomalu začnu věci přesouvat, pokud na to dojde.

Nemůžu uvěřit, že jsem v této pozici. Jediné, co chci, je 12 000 liber, které mi dlužím. A nyní potenciálně dostanu svůj účet uzavřený.

Žádná refundace z banky a žádné peníze z jackpot Raider.

Brilantní.

Zítra mám narozeniny a bolí mě hlava. Nemůžu na to přestat myslet.

Automaticky přeloženo:
abdelilaharhmir

Odmítli mé obvinění zpět.

Okamžitě jsem podal stížnost a spor.

Možná to nebyl chytrý tah?

Monzo řekl, že pokud mi uzavřou účet, budu o tom předem informován.

Jaká noční můra

Automaticky přeloženo:
JosieRosie46

Budu to vědět v nejbližších dnech.

Asi to zavřou. Nemyslím si, že žádné banky mají rády hazardní hráče jako zákazníky.. jsou to nespolehlivé/nepředvídatelné peníze na účtech pro ně

Pravděpodobně si tedy myslí, že dobré se zbavili špatných zpráv

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

Věř mi, vím!!

Můj špačkový účet, kdybych měl dostat refundace, dostal bych asi 19 000 zpět, což by změnilo život, teď jsem na pár měsíců zastavil veškeré online hazardní hry a klidně si přeji, abych mohl dostat zpět svůj hloupý 8měsíční ohýbač!!

Automaticky přeloženo:
outdoorstoyours

Ano, není to vůbec ideální – doufejme, že ne, ale pokud budete hrát a poté začnete podávat spory/stížnosti, pravděpodobně dostanete 60denní výpovědní lhůtu, abyste se přestěhovali do jiné banky, ALE nebudete k ní mít přístup. Ujistěte se, že na svém Monzu nemáte zůstatek, protože jeho získání je absolutní noční můra. Moje sestra měla tento problém (nesouvisející s hazardem) Myslím, že jí trvalo asi 8 měsíců, než získala své prostředky zpět, protože nemají pobočky atd.

Automaticky přeloženo:
1...577 578 579...684
Jít na stránkuz 684 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky