DomůFórumKasinaOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka

Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 555)

od kirekin
|
1 374 701 zobrazení 10 549 odpovědí |
|
1...554 555 556...562
Howdydowdy příspěvek smazal/a

Kód MCC byl špatný, ale nepamatuji si, co přesně jim to bylo zmíněno, a řekli, že to není dostatečný důkaz

Automaticky přeloženo:

Ale myslím, že jsem mohl dostat přiznání z webu a stejně by řekli, že to nestačí

Automaticky přeloženo:

Jo, pořád bych řekl, že to stojí za to zkusit

Automaticky přeloženo:

Ne, ale můžete provádět mezinárodní převody

Automaticky přeloženo:

Monzo byl můj

Automaticky přeloženo:

Vypnutí Monza a Starlinga odpovídá za cokoli, byť jen vzdáleně „nešikovného". Mám trvalý zákaz vstupu do Monza, protože jsem pracoval jako dodavatel a odmítl jsem jim dát svou smlouvu na SOW.

Automaticky přeloženo:

Nejste si jisti, na který příspěvek odpovídáte, nezobrazuje se

Automaticky přeloženo:

Moje banka dočasně refundovala transakce. Nyní čekáme 45 dní. Jaká je situace u vás?

Automaticky přeloženo:
Anon007

Přemýšlím o odeslání, ale mám obavy, protože nechci přijít o svůj účet.

Ukazuje se ten váš jako v Londýně? Říkal jsi, že je to zboží?

Automaticky přeloženo:
Stash9

Co se stalo?? Protože jsem měl svůj účet omezený a nechal jsem si svůj účet prohlédnout!!

Automaticky přeloženo:
charmainepyne88

Právě mi poslali zprávu, že můj účet zavírají, ale neřekli mi proč, ale když jsem zavolal, řekli, že je to proto, že jsem vznesl několik sporů pro stejného obchodníka

Automaticky přeloženo:
juaky24

Ahoj, obdržel jsem jednu ze tří transakcí zpět od Genguru, ale neodpověděli na můj e-mail. Platby jsem provedl 24. června. Uvidíme, zda vrátí nějaké další peníze. Dejte mi vědět, pokud potřebujete e-mail.

Automaticky přeloženo:
tunit222

Ahoj, máte kontakt na CD Key Store Tallinn a Cracc Prague? Prostřednictvím těchto prodejců jsem provedl mnoho transakcí. Web Cdkeys není online. Pokud máte nějaké informace, dejte mi prosím vědět. Děkuju.

Automaticky přeloženo:
Apple1234

Grottobooks a helpersm jsou identičtí prodejci s různými jmény a liší se i jejich kontaktní adresy. Vždy jsem dostal stejné e-maily ve stejnou dobu – jako odpověď/zpětnou vazbu. Také jsem s nimi absolvoval proces KYC, včetně selfie atd., ale do dnešního dne mi nebyla vrácena částka!

Automaticky přeloženo:
Muzto77

Dobrý den, ano, potřebuji emailovou adresu. Můžete mi pomoci? To je skvělá zpráva. Doufám, že budete mít štěstí se zbytkem vrácení peněz.

předem děkuji.

Automaticky přeloženo:
1...554 555 556...562
Jít na stránkuz 562 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky